Lumea viitorului in viziunea Samsung: Vom fi prizonieri digitali (Video)

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 21:112936 citiri
Lumea viitorului in viziunea Samsung: Vom fi prizonieri digitali (Video)
Foto: BGR

Viziunea Samsung asupra viitorului prevede o lume uimitoare, plina de tehnologie, in care tot ceea ce vezi si atingi - de la peretii casei pana la fereastra masinii sau cana de cafea - este un ecran alimentat de software-ul si serviciile Samsung.

Un videoclip realizat de catre compania sud-coreeana prezinta cateva instantanee din viata de zi cu zi a unei persoane, in care aceasta este inconjurata de tot felul de ecrane digitale fascinante, potrivit BGR.

Viziunea Samsung asupra lumii arata ca totul este un afisaj. Utilizatorii inca mai au unele dispozitive conectate, dar scanerele de amprente biometrice integrate in fiecare aparat permite oamenilor ca dintr-o singura atingere sa poate accesa datele proprii si serviciile de care au nevoie.

Bineinteles, totul este conectat la dispozitivele wireless din jur. Spre exemplu, o femeie dintr-o cafenea primeste un apel video pe ceasul sau, dar il transfera pe un ecran transparent de pe fereastra de langa masa ei.

Viziunea afisajului Samsung al viitorului nu este atat de departe, asa cum cred poate unii: in curand, totul va fi conectat.

In acelasi timp, acest mod de viata este unul terifiant, in care practic iti este imposibil sa scapi de aceasta ultra-tehnologie si de conectivitate, chiar si pentru o clipa.