IFA 2013: Samsung a lansat Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Galaxy Gear - Ce aduc nou (Galerie foto, video)

Joi, 05 Septembrie 2013, ora 13:13
4700 citiri
IFA 2013: Samsung a lansat Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Galaxy Gear - Ce aduc nou (Galerie foto, video)
Foto: thenewstribe.com

In cadrul evenimentului IFA 2013, care se desfasoara in aceasta perioada la Berlin, Samsung a lansat noul smartphone Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Galaxy Gear.

Producatorul sud-coreean a precizat ca a incercat sa faca telefonul "mai usor, mai subtire, mai rapid, mai mare si mai bun", informeaza Mashable.

In plus, terminalul include un nou sistem de securitate, Knox, care permite aplicatiilor si datelor sa ruleze intr-un mediu protejat, numit "Container".

Dispozitivul este mai usor (168g) si mai subtire (8,3 mm) decat modelul anterior si are un ecran AMOLED mai mare, de 5,7 inchi. Samsung Galaxy Note II are un display de 5,5 inchi, cantareste 183 g si are o grosime de 9,4 mm.

De asemenea, Galaxy Note 3 are o camera foto de 13 MP, fata de camera foto de 8 MP instalata pe modelul Galaxy Note II, iar bateria (3.200 mAh) ofera o durata mai lunga de utilizare.

Telefonul va fi disponibil in trei culori, alb, negru si roz pal.

Stylus-ul S Pen a primit o actualizare, iar cu ajutorul ferestrei Pen din Air Command utilizatorul poate sa deschida o fereastra pe ecran sau aplicatii, in timp ce poate continua activitatile curente de pe Note 3.

De asemenea, functia Multi Window permite rularea in acelasi timp a doua aplicatii, adica poti scrie SMS-uri si naviga pe Internet, fara a inchide o fereastra si fara a comuta intre functii.

Noul terminal de la Samsung va fi disponibil in doua variante, de 32 GB si de 64 GB.

Galaxy Note 3 va costa in jur de 700 de dolari.

IFA 2013: Laptopul care atinge o autonomie de pana la 17 ore

Ceasul inteligent

Pe langa noul telefon, cei de la Samsung au dezvaluit si ceasul inteligent Galaxy Gear, care este, de fapt, un accesoriu pentru tabletele si telefoanele producatorului sud-coreean.

Wall Street Journal noteaza ca acesta are un ecran tactil de 1,63 inchi, procesor de 800 MHz, memorie interna 4GB, 512 MB RAM si o camera foto de 1,9 MP.

Cu toate acestea, display-ul nu este foarte mare si nu este fabricat din sticla care se indoiae, asa cum circulau zvonurile.

In schimb, odata conectat la telefon, Galaxy Gear poate fi folosit pentru a vorbi la telefon, a face poze sau pentru a vedea ultimele mesaje sau mail-uri primite fara a utiliza deloc telefonul mobil.

Insa ceasul nu poate indeplini sarcini mai complexe, precum scrierea unui email sau descarcare de melodii.

Pentru a testa reactia pietii, sud-coreenii l-au prezentat ca un produs de nisa, destinat tinerilor si celor carora sunt pasionati de tehnologie.

Galaxy Gear are 60 de aplicatii preinstalate, inclusiv una similara cu asistentul vocal Siri de la Apple.

IFA 2013: Sony lanseaza piesa de rezistenta - smartphone-ul Xperia Z1

El dispune de o serie de functii printre care se numara aplicatia Evernote prin care utilizatorii pot salva informatii fotografiind, serviciul de mesagerie Line sau aplicatia eBay prin care se pot efectua tranzactii in timp real.

Pretul ar urma sa fie in jur de 300 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Samsung lansare Galaxy Note 3, #Samsung lansare Galaxy Gear, #Samsung Galaxy Note 3, #Samsung Galaxy Gear, #IFA 2013 Berlin , #galaxy