Demisie la nivel inalt la Samsung. Ce presupune anuntul neasteptat

Autor:PLAYTECH
Vineri, 13 Octombrie 2017, ora 10:412998 citiri
Demisie la nivel inalt la Samsung. Ce presupune anuntul neasteptat

Gigantul IT Samsung continua sa inregistreze profituri record, dar problemele de la nivelul conducerii au ajuns sa se reflecte in demisia CEO-ului Kwon Oh-hyun, scrie Playtech.

Samsung este un gigant tehnologic ce activeaza intr-un numar important de domenii, cu divizii standalone ce genereaza profituri astronomice. De cativa ani, acestea au fost conduse din pozitia de CEO de catre Kwon Oh-hyun.

Din pacate, in aceeasi perioada in care sud coreenii au anuntat incasari spectaculoase pe cel mai recent trimestru, liderul lor a decis sa se retraga din activitate. Demisia sa va intra in vigoare incepand cu luna martie 2018.

Printr-o scrisoare trimisa angajatilor, CEO-ul Samsung si Samsung Display a anuntat ca s-a gandit de mult timp la aceasta decizie si ca a fost departe de a fi una usoara. Din motive greu de inteles insa, a ajuns la concluzia ca nu o mai poate amana. In acelasi document ce a ajuns online, Oh-hyun a insistat pe faptul ca decizia sa este motivata de o criza interna fara precedent, fara a oferi vreun detaliu despre ce ar fi vorba la mijloc.

Vezi AICI cine il va inlocui pe actualul CEO Samsung