Ce stie sa faca Samsung Galaxy S5, iar iPhone 5S nu

Duminica, 16 Martie 2014, ora 12:03
23713 citiri
Ce stie sa faca Samsung Galaxy S5, iar iPhone 5S nu
Foto: Arhiva

Samsung a lansat de curand noul sau varf de gama, telefonul Galaxy S5, care concureaza direct cu iPhone 5S de la Apple. Dispozitivul sud-coreenilor dispune de cateva functii unice, cu care ar putea lua fata americanilor.

Business Insider Australia a realizat o lista cu lucrurile pe care le poate face Samsung Galaxy S5, iar iPhone 5S nu.

Samsung Galaxy S5, disponibil la precomanda in Romania: Cat costa si de unde il poti cumpara

- Ambele telefoane sunt dotate cu senzor de amprenta, care este folosit pentru deblocare, insa Samsung a incheiat un parteneriat cu site-ul PayPal, asa ca poti face si plati online in siguranta cu Galaxy S5.

- Spre deosebire de rivalul sau, telefonul sud-coreenilor este rezistent la apa, asa ca il poti scapa cateva minute in lichide si nu va pati nimic.

Detalii de ultima ora despre Samsung Galaxy S5: Rezistent la apa si praf?

- Pe langa a face poze si filmulete, camera foto aflata in partea din spate a smartphone-ului Samsung Galaxy S5 poate monitoriza si bataile inimii, asa ca utilizatorul isi poate lua pulsul in orice moment.

- Mai mult, ea are o rezolutie de 16 MP, de doua ori mai mare decat cea regasita la iPhone 5S, si poate fotografia mai bine obiectele in miscare.

- Ca si telefonul de la Apple, Galaxy S5 este disponibil in variantele de 16 GB si 32 GB. Totusi, desi iPhone 5S mai are si modelul de 64 GB, dispozitivul de la Samsung isi poate extinde memoria printr-un card microSD, pana la 128 GB.

Care este cel mai bun smartphone din lume: Samsung Galaxy S5 sau iPhone 5S?

- Si camera din fata este performanta, asa ca selfie-urile nu vor iesi pixelate.

Topul oraselor cu cei mai pasionati oameni de "selfie" - pe ce loc este Bucurestiul

- Galaxy S5 este primul telefon care iti ofera un preview al unei poze in care ai utilizat efectul HDR, ca sa ai o idee despre cum va arata fotografia inainte de a fi facuta.

- Galaxy S5 poate functiona in mai multe moduri, in cazul in care il imprumuti cuiva. Easy Mode simplifica interfata, iar Kids Mode restrictioneaza accesul copiilor la unele functii.

- Cand bateria este pe terminate, ecranul telefonului afiseaza doar culorile alb si negru, pentru a creste autonomia.

Galaxy S5, lansat la Barcelona - ce stie sa faca varful de gama al Samsung (Video)

- Iar daca bateria se strica, o poti schimba rapid. Nu poti face acest lucru in cazul iPhone 5S, care o are integrata in carcasa.

- Mai mult, poti folosi Galaxy S5 ca pe o telecomanda, avand in vedere ca este dotat cu infrarosu. Dispozitivul de la Apple nu are aceasta tehnologie.

- Spre deosebire de iPhone 5S, telefonul sud-coreenilor are un cip care ajusteaza automat culorile si contrastul, asa ca pozele vor iesi bine chiar si in conditii improprii.

Samsung Galaxy S5 dezamageste: Cinci lucruri esentiale care nu se regasesc la noul telefon (Video)

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#Samsung Galaxy S5 iPhone 5s comparatie, #Samsung Galaxy S5 iPhone 5s, #functii Samsung Galaxy S5, #Samsung Galaxy S5 , #Apple