Ce renteaza: iPad sau o tableta romaneasca?

Vineri, 26 August 2011, ora 10:01
3481 citiri
Ce renteaza: iPad sau o tableta romaneasca?

Poate fi pretul criteriul care sa-i determine pe utilizatori sa cumpere o tableta romaneasca in locul unor branduri consacrate, precum iPad sau Samsung Galaxy Tab?

Apple a vandut in trimestrul trei din 2011 nu mai putin de 9,25 milioane de iPad-uri. Cifrele Apple inspira nu numai companiile chineze, care produc sosii de iPad-uri in serie, ci si companii romanesti, care sunt convinse ca ar putea avea succes pe piata locala producand tablete PC.

MONEY.ro a incercat sa afle ce l-ar putea determina pe consumatorul roman sa cumpere o tableta PC romaneasca in locul uneia consacrata la nivel mondial, precum iPad sau Samsung Galaxy Tab.

Ionut Balan, Chief of Software Testlab in cadrul CHIP, a analizat pentru MONEY.ro daca si in ce conditii merita sa cumperi o tableta romaneasca. Analiza s-a facut in functie de pret, caracteristicile tehnice, brand si dezavantajele pe care le prezinta tabletele romanesti.

Pentru comparatie vom lua in considerare tableta Evolio Neura, lansata de curand de catre Televoice, la un pret de 1.499 lei si tableta Allview AllDro2, comercializata la un pret de 749 lei. Citeste mai multe despre Ce renteaza: iPad sau o tableta romaneasca? pe Money.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#iPad tableta, #tableta romanesca , #stiri Samsung