Capitolul din istoria Samsung pe care sud-coreenii nu vor sa-l stii

Autor: PLAYTECH
Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 12:54
6182 citiri
Capitolul din istoria Samsung pe care sud-coreenii nu vor sa-l stii

Samsung vrea sa plateasca mai putin in procesul contra Apple si sa incerce sa iasa cu o imagine cat de cat intacta din cel mai mare scandal de tipul acesta. Dar lumea nu trebuie sa uite cel mai rusinos detaliu.

Samsung vrea sa redeschida procesul care i-a marcat ultimii cinci ani. Asta ar trebui sa ne aduca aminte cum a reusit sa faca din Galaxy S un telefon bun, multumita iPhone.

Chiar daca in 2017 e usor sa privim inainte si sa vedem in Samsung o companie inovatoare careia ii pasa si de ceea ce poate face, nu a fost mereu asa. In urma cu sapte ani, copia totul.

Procesul despre care se va rediscuta in aceste zile e vechi de cinci ani. In 2012, a fost dat primul verdict si de atunci s-a mai ajuns la masa negocierilor. Cel mai bun lucru pe care l-a adus acel proces pentru noi toti este un document de 132 de pagini (inca disponibil aici), unde poti sa vezi cum Samsung lua notite cu pixul in mana.

In document, Samsung Galaxy S este identificat drept "S1" si in acesta se arata cum inginerii Samsung identifica 126 de situatii in care iPhone este superior produsului sud-coreean. Firesc, cer corectarea diferentelor atat prin regandirea aplicatiilor, cat si prin desenarea pictogramelor.

Pe scurt, inginerii sustin ca smartphone-ul lor ar fi mult mai bun daca ar arata si s-ar comporta precum cel de la Apple.

Vezi cum a ajuns Samsung sa faca telefoane din nimic!

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Samsung proces Apple, #Samsung Galaxy copiat iPhone , #Apple