Apple face telefoane frumoase, Samsung face o nava mai mare decat Empire State Building (Video)

Autor:Ana Ilie
Duminica, 08 Decembrie 2013, ora 21:114464 citiri
Apple face telefoane frumoase, Samsung face o nava mai mare decat Empire State Building (Video)

Samsung nu este doar o companie producatoare de smarthone-uri aflata in competitie cu Apple pentru cel mai destept telefon mobil.

Pentru ca telefonia mobila este cea mai "vizibila" parte a activitatii sale, nu trebuie uitat ca gigantul sud-coreean nu produce numai televizoare, dispozitive electronice si alte gadgeturi, scrie Business Insider.

Samsung, care reprezinta cam 30% din economia Coreei de Sud, construieste si echipament industrial urias.

Cea mai noua realizare a Samsung se numeste Predude. Este un vas ce transporta gaz lichefiat, a carui intreaga titulatura este Floating Liquefied Natural Gas (FLNG), si este detinut de compania Shell.

Barja de 600.000 de tone a fost construita in Coreea de Sud si cat de curand va pleca spre Australia, unde va ramane urmatoarele decenii.

In lungime, depaseste inaltimea faimosului zgarie-nori Empire State Building, care are 443 de metri. In plus, e cu 150 de metri mai lunga decat cel mai mare portavion american.

Barja va ajuta la productia de gaze naturale incepand cu 2017. Cu toate ca pretul sau nu a fost dezvaluit, expertii apreciaza ca poate fi intre 10,8 miliarde si 12,6 miliarde de dolari.

Comentarii
CH 1291
rank 5
Imi cer scuze, ce are designul Apple si produsele lor, cu vapoarele?