A fost lansata aplicatia prin care poti urmari coletul expediat prin curierat

Marti, 15 Martie 2011, ora 12:30
11078 citiri
A fost lansata aplicatia prin care poti urmari coletul expediat prin curierat

Samsung Electronics a lansat Courier Track, o aplicatie destinata romanilor care vor sa isi localizeze coletele expediate prin intermediul operatorilor de curierat. Este vorba de una dintre cele mai noi aplicatii create de dezvoltatori pentru platforma de operare bada pentru smartphone-uri.

"Dupa lansarea oficiala, bada a evoluat progresiv in vederea imbunatatirii experientelor utilizatorilor, oferindu-le dezvoltatorilor oportunitatea de a crea aplicatii cat mai complexe. Dand dovada de asemenea progrese, bada le ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a crea aplicatii cat mai apropiate de nevoile emergente ale consumatorilor care sa le ofere cele mai avansate solutii tehnologice", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Curier Track a fost gandita pentru a le oferi utilizatorilor informatii exacte legate de coletele lor aflate in tranzit. Folosind AWB-urile (AirWay Bill) acestora, aplicatia prezinta statusul coletelor, datele si orele la care pozitia coletelor s-a modificat si informatii despre persoana care a receptionat coletul. Aplicatia ruleaza pe smartphone-urile din gama Wave si anume Wave575, Wave723, Wave533 si Wave525.

Aplicatia contine o lista a tuturor operatorilor de curierat dintre care utilizatorul il alege pe cel de care este interesat. Mai departe, tot ce trebuie sa faca este sa introduca numarul de AWB, iar aplicatia afiseaza informatiile solicitate. In plus, aplicatia ofera posibilitatea de a urmari atat coletele expediate prin intermediul operatorilor internationali, cat si pe cele livrate de operatori locali din Romania.

A.B.

Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
#Samsung Electronics, #Courier Track, #aplicatie urmarire colete , #Romania