Cea mai cunoscută sportivă româncă din America lansează o colecție unicat pentru gigantul Nike

Marti, 21 Martie 2023, ora 17:10
4810 citiri
Cea mai cunoscută sportivă româncă din America lansează o colecție unicat pentru gigantul Nike
Sabrina Ionescu va avea o linie speciala Nike FOTO facebook

Într-o lume a giganților, o sportivă cu origini românești reușește să-și facă loc, ba, mai mult, să ocupe o poziție de cinste.

Sabrina Ionescu, jucătoarea cu origini românești care strălucește la New York Libery, în WNBA a fost recent primită ca cel mai nou membru al familiei Nike Signature și a primit propriul model Nike Sabrina 1, semnat de gigantul de îmbrăcăminte sportivă din Oregon.

Se anticipează că noua colecție de adidași și articole vestimentare Sabrina Ionescu x Nike Sabrina 1 va intra pe piață în vara anului 2023. Deși datele de lansare și detaliile privind prețurile sunt ținute sub tăcere de ambele părți, articolele vor fi oferite de magazinele online, precum și de locațiile offline ale Nike, de aplicația SNKRS și de alți câțiva vânzători parteneri.

Pe urmele Serenei Williams

Sabrina, una dintre cele mai interesante jucătoare tinere din liga de baschet nord-american, s-a alăturat acum echipei de jucătoare cu semnătură a mărcii, care le include pe Serena Williams, Megan Rapinoe, Naomi Osaka și Elena Delle-Donne.

Ea este însă prima sportivă care oferă o colecție completă unisex, care include perspective atât de la femei, cât și de la bărbați.

Nike Sabrina 1 este personalizat cu modele tradiționale românești de broderie, care aduc un omagiu artei și culturii românești și amintesc de originile sportivei care a fost aleasă de pe prima poziție în draftul WNBA din 2020.

După o carieră stelară în campionatul universitar, unde a devenit prima jucătoare cu peste 2000 de puncte, 1000 de pase decisive și 1000 de recuperări în carieră, Sabrina este una dintre cele mai în vogă jucătoare din liga profesionistă feminină de baschet din SUA.

Ionescu este doar a doua jucătoare din ultimul deceniu care va avea propria linie de ghete de baschet Nike și s-a implicat activ în procesul de creație și design al modelelor pe care le va purta în WNBA.

Logo-ul este alcătuit din litera S, stilizată, și se va regăsi și pe o linie de îmbrăcăminte unisex care va fi de asemenea lansată în acest an și care include tricouri, hanorace, ciorapi și șorturi.

Născută în California din părinți români

Pe zona din spate a pantofului se regăsește semnătura sportivei, semnul Nike este așezat înclinat, sugerând drumul plin de obstacole pe care l-a parcurs Sabrina până a ajunge în WNBA, iar în zonele mediane apare citatul “Anyone, anywhere” (Oricine, oriunde).

Sabrina Ionescu a fost nominalizată anul trecut în topul Forbes 30 under 30 și, în paralel cu activitarea profesionistă, a revenit în cadrul Universității Oregon ca director pentru cultura sportivă, poziție part-time. În acest rol ea lucrează cu tinerele talente sportive ale universității pentru dezvoltare atât profesională cât și personală.

Baschetbalista cu părinți emigranți din România s-a născut în Walnut Creek (California), pe 6 decembrie 1997, și a jucat pe postul de point guard la Miramonte High School (Orinda, California) și Oregon Ducks (Eugene, Oregon), înainte să fie prima alegere a WNBA Draft din 2020. Fratele geamăn al Sabrinei, Eddy Ionescu (197cm), a jucat ca small forward pentru Oregon Ducks.

Este campioană mondială cu reprezentativa SUA (2022, Australia), a fost selecționată pentru All-Star Game-ul WNBA din 2022 și este alintată de presă și de fani "Michael Jordan of WNBA". Ea este logodită cu Hroniss Grasu, un alt sportiv american de origine română, jucător de fotbal american la Las Vegas Raiders.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Sabrina Ionescu, #nike, #linie speciala, #echipament, #incaltari , #stiri din sport