Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

Vineri, 01 Iulie 2022, ora 14:29
16949 citiri
Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio
Dmiti Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei FOTO: Twitter

Jurnaliștii ucraineni au publicat un material conform căruia fostul președinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, ar fi încercat să se sinucidă. Acesta ar fi fost găsit de un membru al pazei sale de corp în stare de ebrietate și cu pistolul în mână se menționează în proiectul ”FreeDom”, scrie unian.net.

Potrivit jurnaliștilor, un membru al serviciului de protecție și pază l-ar fi convins pe Medvedev să renunțe la intențiile sinucigașe și să predea pistolul.

”Și femeia de serviciu ar fi găsit în coșul de gunoi 5 variante de bilețele de adio, în care Medvedev ar fi scris că s-a săturat să fie o marionetă, iar de moartea sa l-ar fi învinuit pe Vladimir Putin și persoanele din cercul apropiat al acestuia", se mai spune în publicație.

Politicianul rus Ilia Ponomariov spune că nu este surprins de aceste zvonuri răspândite din interiorul Federației Ruse ca urmare a unei lupte interne pentru controlul puterii de la Kremlin.

Nu este un secret că Medvedev a ajuns la putere în Federația Rusă datorită lui Putin. Tot pentru Putin acesta a refuzat să candideze pentru a doua oară la președinție.

Se presupune că acum între Medvedev și Kirienko există o luptă internă pentru posibilitatea de a fi succesorul lui Putin. Experții susțin că recentul comportament demonstrativ al lui Medvedev este un semn de depresie profundă, care ar fi devenit motivul tentativei de sinucidere.

Ilia Ponomarev spune că s-au pus mari speranțe în Medvedev din punct de vedere politic, dar a ratat orice ocazie. Tocmai din acest motiv este acum criticat, ceea ce ar putea fi motivul depresiei lui.

Anterior, au scris că după începerea invaziei pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina, Medvedev s-a transformat într-un politician rus amărât, scriind postări „furioase” împotriva Occidentului și Ucrainei. Toată activitatea sa pe Telegram și alte rețele de socializare ar fi nimic altceva de cât o încercare disperată de a ieși din umbră, deoarece în ultima perioadă a cam fost dat uitării. Totodată, un alt motiv din care acesta este atât de activ în spațiul online ar putea fi îndeplinirea sarcinilor stabilite de Putin, și nu o inițiativă personală.

La începutul lunii iunie, pe canalul Telegram Generall SVR a apărut informația că președintele rus Vladimir Putin a discutat cu oameni din cercul său intim despre conceptul unei plecări treptate de la putere și modalități de asigurare a continuității cu schimbarea conducerii regimului.

Potrivit surselor, Putin se pregătește să facă din Medvedev un țap ispășitor. Se presupune că dictatorul îi va oferi postul de ambasador într-una dintre țările din Asia de Sud-Est. Cu toate acestea, înainte de asta, Medvedev ar putea fi nevoit să-și asume întreaga responsabilitate pentru scăderea ratingurilor partidului Rusia Unită al cărui șef este.

Până la sfârșitul toamnei, conform ppreviziunilor lui Putin, ratingul Rusiei Unite va scădea și va exista o cerere pentru un nou lider de partid, iar toate sondajele de opinie vor arăta că poporul Rusiei are o cerere de o femeie lider”, relatează Generall SVR, citat de agentia UNIAN.

Putin o pregătește pe una dintre fiicele sale, Ekaterina Tihonova, să ia locul șefului partidului. Ea va primi o funcție, iar Putin se va preface că s-a îndepărtat de la putere. Pentru aceasta, el îl folosește și pe Dmitri Patrușev.

„În apropiere de Anul Nou, conform planurilor, Putin va anunța alegeri prezidențiale anticipate, care vor avea loc pe 26 martie 2023, iar Putin însuși nu va lua parte la ele susținându-l pe Dmitri Patrușev, fiul lui Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului de securitate rus. Dmitri Patruț deține acum post de ministru al Agriculturii.

Anturajul lui Putin nu crede în implicarea Ucrainei în atacul terorist de la Crocus. Teama de a-și contrazice șeful
Anturajul lui Putin nu crede în implicarea Ucrainei în atacul terorist de la Crocus. Teama de a-și contrazice șeful
Oamenii din cercul apropiat al președintelui rus Vladimir Putin cred că nu există nicio dovadă a implicării Ucrainei în atacul terorist din sala de concerte Crocus de la periferia Moscovei,...
”Putin este în frigider”. Un politolog rus vorbește despre cine conduce cu adevărat la Kremlin și atentatul de la Moscova VIDEO
”Putin este în frigider”. Un politolog rus vorbește despre cine conduce cu adevărat la Kremlin și atentatul de la Moscova VIDEO
Politologul rus Valeri Solovei a declarat într-un interviu cu Alexander Demchenko, care poate fi vizionat pe canalul YouTube „Visiting Gordon”, că după uciderea lui Alexei Navalnîi, au...
#Rusia, #Dmitri Medvedev, #tentativa, #sinucidere, #lupta pentru putere, #Vladimir Putin , #Rusia