Rareș Bogdan, luat peste picior după ce a amenințat PSD-ul cu ruperea coaliției: ”Poate anumite filme la care se uită îi dăunează”

Miercuri, 15 Noiembrie 2023, ora 21:51
2908 citiri
Rareș Bogdan, luat peste picior după ce a amenințat PSD-ul cu ruperea coaliției: ”Poate anumite filme la care se uită îi dăunează”
Rareș Bogdan FOTO Facebook

Managerul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare, Mihai Tudose, a declarat miercuri, 15 noiembrie, după ce liberalul Rareş Bogdan a ameninţat cu ruperea coaliţiei, că PSD nu are un protocol de colaborare cu el, ci cu PNL.

”Noi n-avem niciun protocol de colaborare cu Rareş Bogdan, noi avem cu PNL-ul, iar domnul Rareş Bogdan nu este PNL”, a afirmat miercuri seară, la Antena3, Mihai Tudose, întrebat despre ultimele declaraţii ale lui Rareş Bogdan referitoare la ruperea coaliţiei.

”Poate anumite filme la care se uită îi dăunează. Dacă omul este în campanie electrorală proprie, îi doresc succes să se afirme. Pune el condiţii la buget. Preşedintele partidului lui nu a pus nicio condiţie la buget şi e inacceptabil aşa ceva”, a adăugat Mihai Tudose.

Acesta a precizat că nu o să crească taxele pentru populaţie, aşa cum a spus şi prim-ministrul.

Întrebat despre criticile constante ale unor liberali, care le sunt colegi de guvernare, Tudose a afirmat: ”Da, dar nu ne-am căsătorit cu ei din dragoste.”

Tudose a declarat, de asemenea, că, deocamdată, ”căsătoria din interes” cu PNL funcţioneaază: ”Cu cine vreţi să guvernăm? Păi deocamdată funcţionează, noi sperăm să funcţioneze, adică ţara să fie guvernată, altfel e un haos”.

”Anul viitor este un an electroral, sunt în cădere, sunt disperaţi, ne îngrijorează şi pe noi căderea lor, ca să fiu sincer. Cu cine guvernăm de la anul încolo?”,a mai declarat Tudose.

Întrebat dacă mai vor să guverneze cu PNL şi din 2024, Tudose a afirmat: ”Noi vrem să guvernăm şi este important să putem guverna cu cineva, dacă nu facem 50%”.

Fostul premier a precizat că nu se poate guverna cu AUR sau USR: ”Eventual, vom guverna tot cu ei (PNL – n.r), în ce proporţii o să mai vedem. Important este să mai existe, să mai existe măcar”.

Tudose a explicat că se intră în logica de campanie şi sunt persoane care vor să se poziţioneze şi în faţa electoratului şi în faţa membrilor de partid.

Recent, Mihai Tudose a mai avut o replică acidă pentru Rareș Bogdan. ”Și-a pus chiloţii peste pantaloni, pelerina şi zboară printre blocuri”, a spus fostul premier.

Declarațiile lui Rareș Bogdan

Marți seară, într-o intervenţie la Digi 24, Rareş Bogdan a ameninţat cu ruperea coaliţiei, dacă vor creşte taxe şi impozite în 2024.

”Astăzi trebuie să îi păzim, să nu bage mâinile şi mai mult în bugetele companiilor private şi în buzunarele românilor. Sincer, sunt unul dintre cei care regretă profund că nu am încercat să facem o coaliţie de dreapta şi oricând vom avea posibilitatea să o facem de dreapta, vom încerca asta. Ultimele săptămâni mi-au arătat că nu pot avea încredere în PSD”, a afirmat Rareş Bogdan.

”Devine din ce în ce mai insuportabil să stăm cu ei. O singură propunere de mărire de impozit sau de taxă va duce la ruperea coaliţiei”, a mai declarat el.

”Ceea ce face PSD este complet imoral şi necolegial”, a susţinut liberalul.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#rupere coalitie PSD PDL, #Rares Bogdan PNL, #Mihai Tudose, #cresteri de taxe , #stiri Rares Bogdan