Cristiano Ronaldo a rămas oficial fără antrenor: cine se va ocupa de pregătirea echipei saudite

Joi, 13 Aprilie 2023, ora 19:23
1307 citiri
Cristiano Ronaldo a rămas oficial fără antrenor: cine se va ocupa de pregătirea echipei saudite
Rudi Garcia a fost îndepărtat de la echipa lui Cristiano

Clubul saudit Al-Nassr, unde joacă superstarul portughez Cristiano Ronaldo, a anunţat joi că s-a despărţit "de comun acord" de antrenorul francez Rudi Garcia, aflat în funcţie din iulie 2022, scrie AFP.

"Al-Nassr anunţă că antrenorul principal Rudi Garcia a părăsit clubul printr-o înţelegere amiabilă", a scris echipa saudită pe contul său de Twitter.

De asemenea, conducerea grupării a menţionat că momentan de pregătirea primei echipe se va ocupa croatul Dinko Jelicic, actual antrenor la Under-19.

Conform presei sportive din această ţară, Rudi Garcia nu a mai fost dorit pe banca tehnică din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare ale echipei şi a neînţelegerilor cu unii jucători.

Cotidianul AS scria miercuri că portughezul Jose Mourinho este dorit în postul de antrenor al echipei de fotbal Al-Nassr.

Al-Nassr a remizat duminică în liga saudită (0-0 cu Al Feiha), în urma căreia s-a distanţat la trei puncte de liderul Al-Ittihad.

Pentru a-l convinge pe Mourinho, conducătorii lui Al-Nassr sunt dispuşi să-i plătească antrenorului lusitan un salariu de 100 de milioane de euro pentru doi ani de contract, precizează sursa citată.

Marele inconvenient îl reprezintă însă faptul că "The Special One" se află în acest moment în plin final de sezon cu actuala sa echipă, AS Roma, şi are ca obiectiv calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, precum şi câştigarea Europa League. În plus, Mourinho a declarat recent că dorinţa sa este aceea de a continua la gruparea de pe Stadio Olimpico, adaugă AS.

Fotbalul din Arabia Saudită a declanşat în ultima perioadă o adevărată "vânătoare" de vedete ale fotbalului. După ce Al-Nassr a reuşit să-l transfere pe portughezul Cristiano Ronaldo, primul superstar al fotbalului mondial care a venit să joace în această ţară din Orientul Mijlociu, rivala Al-Hilal i-a pus pe masă un contract de 400 de milioane de euro argentinianului Lionel Messi, pentru a-l convinge să vină să joace împotriva fostului său rival din Primera Divison.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Starul portughez Cristiano Ronaldo a câştigat parţial procesul pe care l-a intentat împotriva clubului Juventus Torino pentru restanţe salariale, relatează L'Equipe. Cristiano Ronaldo a...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#rudi garcia, #cristiano ronaldo, #antrenor al nassr , #stiri fotbal