Rovana Plumb critica atitudinea premierului Mihai Tudose si ia partea Gabrielei Firea in conflictul intern din PSD

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 16:08 3988 citiri
Foto: Wikipedia / PSD

Fostul ministru al Fondurilor Europene Rovana Plumb l-a criticat luni pe prim-ministrul Mihai Tudose pentru declaratiile facute in ultimele zile, care "nu coincid de multe ori cu pozitiile pe care le au colegii sau colegele", spunand ca partidul va decide daca si el va avea soarta lui Sorin Grindeanu.

"Sincera sa fiu, nu mi se pare normal sa se dea o serie intreaga de declaratii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu pozitiile pe care le au colegii sau colegele noastre", a declarat Rovana Plumb.

Intrebata daca Mihai Tudose risca soarta lui Sorin Grindeanu din cauza iesirilor sale publice, Rovana a raspuns: "Asta se va decide in partid. Nu pot eu sa spun in momentul de fata ce se va intampla".

"Important este ca romanii au nevoie de stabilitate, de liniste. Eu cred ca perioada scandalurilor trebuie sa se sfarseasca odata si nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violenta. Ceea ce s-a intamplat zilele trecute mi se pare anormal intr-o societate democratica. Lucrurile au degenerat, nu mi se pare normal ca atunci cand o autoritate publica decide sa organizeze un eveniment si are toate autorizatiie legale, sa nu fie respectate prevederile legale", a mai spus Rovana Plumb.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat duminica pe premierul Mihai Tudose ca da "replici nepotrivite" colegilor din partid, incepand cu perioada in care s-a antepronuntat in cazul fostului ministru al Dezvoltarii Sevil Shhaideh si fostului ministru al Fondurilor Europene Rovana Plumb, numindu-le "penale", si culminand cu "atitudinea aroganta" la adresa ei personal.

Citeste mai multe despre:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News