Raluca Turcan cere investigarea modului in care Rovana Plumb a reusit "stingerea datoriei astronomice peste noapte"

Luni, 30 Septembrie 2019, ora 13:43 6885 citiri
Foto: Arhiva Facebook/ Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, solicita investigarea modului in care Rovana Plumb a reusit "stingerea datoriei astronomice peste noapte".

"Cum este posibil sa vrei sa cumperi o functie de Comisar European cu doua apartamente", a scris Turcan pe Facebook.

"Oare nu se sesizeaza autoritatile statului in legatura cu stingerea datoriei astronomice a Rovanei Plumb peste noapte? Rovana Plumb chiar crede ca poate insela Parlamentul European cu un simplu act notarial?

Cum este posibil sa vrei sa cumperi o functie de Comisar European cu doua apartamente, care nici macar nu-ti apartin in totalitate, intr-un weekend? Cine mai poate vinde sau cumpara doua apartamente in numai cateva ore, la preturi astronomice?", a scris, luni, pe Facebook, liderul deputatilor liberali.

Aceasta sustine ca Romania trebuie sa faca o noua nominalizare.

"Viorica Dancila are obligatia sa se prezinte la consultarile convocate de Presedintele Klaus Iohannis si sa retraga sprijinul pentru Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Avem nevoie de un candidat integru si profesionist!", a mai scris Turcan.

Comisia juridica din PE a decis, luni, ca Rovana Plumb si Laszlo Torcsanyi nu sunt potriviti pentru posturile de comisari europeni.

Tot luni, Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comisiei JURI din PE, in care precizeaza ca imprumutul de 800.000 de lei a fost achitat cu doua apartamente detinute de aceasta in Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News