Dragnea si Ponta fac curatenie la Guvern? Ce spune Rovana Plumb (Video)

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 09:13
4499 citiri
Dragnea si Ponta fac curatenie la Guvern? Ce spune Rovana Plumb (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, considera ca evaluarea performanetlor ministrilor este un lucru normal. Decizia unei remanieri guvernamentale va fi luata dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, va purta discutii cu premierul Victor Ponta, sustine Plumb.

"Evaluarea performantelor oricarui ministru este un lucru de normalitate, mi se pare firesc si este atuul premierului, desigur, in consultare cu partidul, sa ia anumite decizii.

Mi se pare un demers normal aceasta evaluare a perfomantelor ministrilor", a declarat Rovana Plumb, in contextul in care Liviu Dragena a anuntat ca va face o evaluare a ministrilor PSD, potrivit Mediafax.

Ministrii PSD, la raport. Liviu Dragnea vrea sa le analizeze activitatea

Rovana Plumb a subliniat ca evaluarea va fi facuta de catre premier, adaugand ca actualul Executiv este unul bun, care are coerenta in actul de guvernare.

"Evaluarea o face primul ministru si cred ca nu trebuie un ministru sa-si exprime un punct de vedere in acest sens. Eu cred ca este un guvern bun, care are coerenta in actul de guvernare, o coerenta impusa de catre premier, iar, in ceea ce priveste orice alte discutii legate de orice alt ministru din punct de vedere al performantei, este atuul primului ministru", a explicat Plumb.

Aceasta a aratat ca nu va spune niciodata daca este sau nu multumita de activitatea sa in fruntea Ministerului Muncii.

"Eu sunt la Ministerul Muncii de un an si jumatate (...). Niciodata nu voi putea spune ca sunt multumita sau nemultumita, tot ce pot sa spun este ca evaluarea performanetelor trebuie facuta de catre primul minstru, de catre colegii mei din partid si, in special, de toti cetatenii si chiar si de catre dumeavoastra", a mentionat ministrul.

Dragnea admite: In PSD exista nemultumiri legate de unii ministri. "Nu e obligatorie o remaniere in seara asta"

Comentariile Rovanei Plumb vin dupa ce liderul social-democrat Liviu Dragena a anuntat, luni, ca a vorbit cu Victor Ponta despre realizarea unei analize asupra activitatii Executivului, evaluare ce ar putea duce inclusiv la o remaniere guvernamentala.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Rovana Plumb remaniere Guvern, #Rovana Plumb remaniere ministri, #Rovana Plumb Dragnea remaniere , #ministrul Muncii