Anastase: Comisia pentru Rosia Montana, teatru politic. Ponta sa vina in fata Parlamentului!

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 14:14 1565 citiri
Foto: cdep.ro

Premierul Victor Ponta trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului, pentru a prezenta proiectul privind Rosia Montana, declara vicepresedintele PDL, Roberta Anastase. In opinia sa, comisia parlamentara nu va putea rezolva nimic, pentru ca nu e decat un "teatru politic".

Comisia pentru Rosia Montana nu poate rezolva "nimic, nimic. Stim cu totii deja ca nu este o comisie formata din specialisti", a declarat la RFI Romania Roberta Anastase.

Vicepresedintele PDL sustine ca USL incearca sa se spele pe maini in cazul proiectului Rosia Montana.

"Avem o majoritate, care incearca sa se spele pe maini de acest subiect. In mod special vorbim de Victor Ponta si Guvernul lui, care au pornit la acest drum, iar in momentul de fata au vazut ca discutiile sunt destul de sensibile in societate", a mai spus fosta sefa a Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase ii cere premierului sa vina in fata Parlamentului, pentru a prezenta proiectul Rosia Montana: "Eu cred ca primul-ministru trebuie sa vina in fata Parlamentului, sa prezinte acest proiect, sa-si asume acest proiect".

Cieste mai mult despre Anastase: Comisia pentru Rosia Montana, teatru politic. Ponta sa vina in fata Parlamentului! pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News