Cristiano Ronaldo a dezvăluit care este adevărata sa relație cu Messi, eternul său rival

Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 06:39 3336 citiri
Ronaldo și Messi au fost adversari în Spania FOTO facebook

Cristiano Ronaldo a continuat seria dezvăluirilor în interviul acordat presei britanice și a venit rândul lui Messi să fie subiect de discuție.

Portughezul de 37 de ani i-a mărturisit jurnalistului Piers Morgan că are o relație excelentă cu Messi, pe care îl admiră foarte mult.

"Un jucător uimitor, este magic, de top... Ca persoană, împărțim scena 16 ani, imaginați-vă, 16 ani. Am o relație grozavă cu el. Nu suntem prieteni apropiați. Nu e tipul care vine la mine acasă, cu care vorbesc la telefon, nu e așa, dar pentru mine e ca un coleg de echipă.

Este un tip pe care îl respect foarte mult pentru modul în care vorbește mereu despre mine. Chiar și soția lui sau soția mea, prietena mea, întotdeauna se respectă și sunt amândouă din Argentina. Prietena mea este din Argentina. Așa că e bine. Ce am de gând să spun despre Messi? Un tip grozav care face lucruri grozave pentru fotbal", a spus Cristiano Ronaldo, conform eurosport.ro

Messi și Ronaldo au fost rivali timp de nouă sezoane în campionatul Spaniei, dar la echipa națională au fost doar o dată adversari.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News