Încă o echipă îi închide ușa în nas lui Cristiano Ronaldo! Unde ar putea să-și încheie cariera starul portughez

Sambata, 30 Iulie 2022, ora 08:33 3791 citiri
Cristiano Ronaldo nu știe unde va juca în noul sezon FOTO facebook

Cristiano Ronaldo are 37 de ani și jumătate și un viitor incert în fotbalul mare, deoarece nu știe unde va evolua în noul sezon.

Atletico Madrid nu îl va transfera pe fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, iar această decizie este definitivă, a declarat vineri preşedintele clubului, Enrique Cerezo, citat de DPA.

Vorbind la prezentarea fundaşului Nahuel Molina, Cerezo a spus că internaţionalul argentinian venit de la Udinese este "ultima piesă" cu care Atletico s-a întărit în această vară. Aceasta înseamnă că lotul echipei antrenate de Diego Simeone este complet din punctul de vedere al preşedintelui clubului.

Înainte de Molina, Atletico i-a adus pe Samuel Lino şi Axel Witsel, veniţi să acopere golurile apărute după plecarea lui Luis Suarez, Sime Vrsaljko şi Hector Herrera.

"Cu acest transfer, noi am reuşit să aducem ultima piesă pe care o căutam. Repet, pentru ziarişti, cu acest transfer noi am reuşit să aducem ultima piesă pe care o căutam", a spus Cerezo.

El a arătat astfel că se distanţează de speculaţiile despre Ronaldo, după ce un grup de suporteri ai lui Atletico şi-a manifestat opoziţia fermă faţă de venirea atacantului.

Cerezo afirmase deja că orice acord pentru a-l aduce pe Ronaldo de la Manchester United este "practic imposibil".

Potrivit presei, Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, poartă negocieri cu Sporting Lisabona, după ce fotbalistul a solicitat rezilierea contractului cu Manchester United, valabil până la finalul sezonului viitor.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu 140 de reuşite, şi ar dori să evolueze pentru o echipă calificată în noua ediţie a acestei competiţii, pentru a-şi consolida recordul de goluri.

Manchester United nu va participa în acest sezon la Liga Campionilor, după ce s-a clasat doar pe poziţia a şasea în ediţia trecută din Premier League.

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a precizat că nu este interesată de aducerea lui Ronaldo.

Atletico o va întâlni sâmbătă pe United într-un meci amical, în care este puţin probabil ca Ronaldo să joace.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News