Gata cu maneleala! Ce s-a întâmplat cu filmul Romina VTM, care conducea în topurile din România

Marti, 17 Ianuarie 2023, ora 12:33
6105 citiri
Gata cu maneleala! Ce s-a întâmplat cu filmul Romina VTM, care conducea în topurile din România
Romina VTM nu mai e lider în top FOTO facebook

Filmul „Avatar: Calea apei”, în regia lui James Cameron, cu Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Sam Worthington în rolurile principale, a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend.

După cinci săptămâni de la debut, filmul a generat venituri de 2.100.670 de lei.

Comedia românească „Romina, VTM”, în regia lui Paul-Răzvan Macovei, a coborât de poziţia a doua în clasament, în a doua săptămână de la premieră, fiind văzută în cinema de 34.038 de spectatori. Filmul a avut încasări de 849.586 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

Thrillerul SF „M3GAN”, regizat de Gerard Johnstone, cu Allison Williams, Violet McGraw, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green în rolurile principale, a debutat pe locul trei în topul românesc, generând venituri de 627.231 de lei.

Thrillerul de acţiune „Operaţiunea Fortune: Urzeala războiului”, de Guy Ritchie, în care joacă Josh Hartnett, Jason Statham, Cary Elwes, Hugh Grant, Bugzy Malone, Aubrey Plaza, a coborât pe patru, în a doua săptămână de la debut, fiind urmărit de 16.391 de spectatori şi având încasări de 447.630 de lei.

„Un bărbat pe nume Otto” cu Tom Hanks, film bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times „A Man Called Ove” de Fredrick Backman, a debutat pe locul cinci, după ce a fost văzut în săli de 15.601 de spectatori şi a acumulat venituri de 427.671 de lei.

„Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, cu Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman care şi-au împrumutat vocile, a coborât pe şase, după cinci săptămâni de la premieră. Animaţia a fost văzută în sălile de cinema de 18.573 de spectatori şi a încasat 426.517 de lei.

Un alt debut în top este animaţia „Mumiile: Aventuri moderne”, cu Eleanor Tomlinson, Sean Bean, Hugh Bonneville, Celia Imrie, Joe Thomas care şi-au împrumutat vocile personajelor. Filmul a fost văzut în weekend de 15.021 de spectatori şi a generat venituri de 334.985 de lei.

În coborâre în clasamentul românesc sunt: „Lumea secretă a spiriduşilor”, „Lilu, Lilu, Crocodilu” şi „Lamborghini: Omul din spatele legendei”.

Cum ar putea România să piardă mult, deși a câștigat litigiul legat de Roșia Montană
Cum ar putea România să piardă mult, deși a câștigat litigiul legat de Roșia Montană
Decizia instanței arbitrale (luată cu o majoritate de 2 la 1) în litigiul intentat statului român de compania canadiană ce a încercat să dezvolte un proiect minier în zona Roșia Montană...
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
”E inadmisibil ce s-a întâmplat acolo. Vorbim despre un genocid. Mulți specialiști de mediu spun că un asemenea dezastru poate produce moarte pe termen lung”, spunea Liviu Dragnea în...
#Romina VTM, #locul doi, #top, #filme, #Romania, #cinematografe , #stiri magazin