Filmul cu maneliști ”Romina, VTM” a intrat în Top 10 mondial. Prima explicație: ”Care e marea șmecherie?”

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 19:24
9068 citiri
Filmul cu maneliști ”Romina, VTM” a intrat în Top 10 mondial. Prima explicație: ”Care e marea șmecherie?”
Romina, VTM a intrat în Top 10 mondial

Filmul românesc cu maneliști ”Romina, VTM” s-a aflat pentru puțin timp pe locul 9 pe plan mondial în ceea ce privește cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb/BoxOffice, top care ia în calcul doar filmele lansate în acest an.

La doar câteva săptămâni de la lansare, producția a atras încasări record, de aproape de milioane de dolari și peste 320.000 de spectatori plătitori.

”Romina, VTM” înseamnă de fapt Romina, Viața mea. Despre ce e vorba în film: Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costineşti. Ca să reuşească, e nevoită să îşi confrunte toate fricile. În peripeţia ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareş Mariş), un turist venit în vacanţă la Costineşti, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câştiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, şi, fără să îşi dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP). Între Romina şi Gino pare că a fost ceva la un moment dat, şi asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniaţi de o gaşcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) şi Tzancă Uraganu.

Producătorul Selly a oferit detalii despre succesul înregistrat de filmul ”Romina, VTM” la începutul acestui an.

„Vreau să vă explic, pentru că este adevărat. Romina este locul 9 la încasări, de fapt, acum cred că a intrat pe 11, la filme lansate în anul 2023. Atenție! În anul 2023.

Care e marea șmecherie? Până acum, în anul acesta, nu s-au lansat cine știe ce filme din alea de super mare buget, care să aducă oamenii în cinema. În continuare filmele care atrag cei mai mulți oameni la cinema sunt cele lansate anul trecut, cum ar fi Avatar 2. De asta noi avem această șansă de a fi atât de sus.

Noi am lansat pe 2 ianuarie, probabil dacă te uitai pe 3 ianuarie, Romina VTM ar fi fost pe primul loc la nivel mondial ca încasări, pentru că noi am lansat primii. Informația este cât se poate de reală. Nu e un fake news. E vorba strict de filmele care s-au lansat anul acesta”, a precizat Selly pe Instagram.

Născută și crescută la Las Vegas, a spulberat un record al României vechi de 38 de ani
Născută și crescută la Las Vegas, a spulberat un record al României vechi de 38 de ani
Tânăra înotătoare Rebecca Aimee Diaconescu (17 ani) a stabilit o performanță uluitoare la Campionatul Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II,...
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#Romina VTM, #Film, #record , #stiri magazin