Florin Calinescu revine in televiziune - Va fi jurat al unei emisiuni de mare audienta

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 09:43 4147 citiri
Foto: Pro TV

Florin Calinescu revine in televiziune, la Pro TV, unde va fi membru al juriului "Romanii au talent" din urmatorul sezon. Actorul il inlocuieste pe Bebe Cotimanis.

Acesta a declarat, pentru Pro TV, ca ii era dor nu neaparat de televiziune, ci mai degraba sa se adreseze oamenilor: "Nu pot sa spun ca mi-e dor de televiziune. Mi-e dor din cand in cand de oamenii carora ma adresam".

De ce a plecat Florin Calinescu de la Pro TV si detalii despre salariu - Fosta asistenta a lui Sarbu face dezvaluiri

Asa ca "am dat concurs si, dintre mai multi concurenti, m-am mirat si eu ca am avut aceasta ocazie", a mai spus el.

Intrebat care este talentul sau, omul de televiziune, care cu ani in urma avea pe mana un matinal, dar si o emisiune de seara, "Chestiunea Zilei", a raspuns: "Talentul meu principal este sa vorbesc oamenilor".

Intrebat de ce a luat hotararea de a se intoarce la TV dupa o perioada relativ mare de pauza, Florin Calinescu a explicat ca in ultima vreme s-a confruntat cu probleme personale, pe care crede ca in sfarsit le poate gestiona: "Am avut mai multe necazuri, sper ca le-am depasit intr-un fel sau altul".

Desi nu a fost anuntata o data la care emisiunea "Romanii au talent" se va intoarce pe micile ecrane, Florin Calinescu a spus ca, cel mai probabil, asta se va intampla din "ianuarie-ncolo", in orice caz "din primavara". El a specificat ca preselectiile vor incepe chiar din acest weekend.

Legat de asteptarile sale in ceea ce priveste show-ul, Florin Calinescu a declarat ca "romanii au mai mult talent decat alte popoare".

Florin Calinescu il inlocuieste, astfel, pe Bebe Cotimanis, relateaza Pagina de Media. Iesirea din emisiune a actorului este astfel motivata de pro TV: "A contribuit din plin la descoperirea talentelor si a mizat de fiecare data pe emotia pe care concurentii au reusit sa o transmita. In perioada urmatoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune si teatru in care este implicat".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News