”Diletta Leotta” a Moldovei a vorbit despre amicalul cu România: ”Cu siguranță n-a fost un meci al prieteniei”

Marti, 22 Noiembrie 2022, ora 12:37
2768 citiri
”Diletta Leotta” a Moldovei a vorbit despre amicalul cu România: ”Cu siguranță n-a fost un meci al prieteniei”
Olivia Cucoș

Echipa naţională a României a învins, duminică seara, la Chişinău, naţionala Republicii Moldovei, scor 5-0, în ultimul meci susţinut de tricolori în anul 2022.

România s-a impus prin golurile marcate de Moruţan (min. 9), Drăguş (min. 40), Cicâldău (min. 61), Daniel Paraschiv (min. 71 penalti), Ad. Rus (min. 88).

Meciul a fost urmărit live, din tribune, și de Olivia Cucoș, jurnalistă la postul public de televiziune Moldova 1. Într-o intervenție la Prosport Special, frumoasa reporteriță, asemănată cu celebra Diletta Leotta din Italia, a oferit informații interesante despre amicalul câștigat de români.

”Cu siguranță n-a fost un meci al prieteniei. Toată lumea se aștepta poate la o egalitate, să se lase românii, dar n-a fost așa, n-a câștigat prietenia”, a recunoscut Olivia cu zâmbetul pe buze.

„E o onoare pentru mine să fiu comparată cu Diletta Leotta. Fiind o jurnalistă simplă, dintr-o țară mică, o fată simplă de la țară, deci am cu ce să mă mândresc. Le mulțumesc fraților de peste Prut că au decis să mă poreclească așa”, a completat ea despre asemănarea cu italianca Diletta Leotta.

Olivia Cucoș a fost întrebată și despre fotbaliștii preferați din România.

„Cei care îmi plac mie n-au jucat. Mie îmi place de Coman, efectiv îl ador. Cred și în capacitățile lui Alex Albu, de la Rapid. El joacă la națională, dar la fel, nu a fost astăzi”, a spus moldoveanca.

”Chiar am fost avansată de fotbaliști din România. Asta e, fetele frumoase mereu au avansuri de la fotbaliști și nu doar. Trebuie să știi să gestionezi. Eu am mai spus, dacă voi avea un iubit fotbalist, voi pleca din fotbal. Nu știu, nu mă uit la fotbaliști ca la viitori soți sau altceva”, a recunoscut Olivia Cucoș, pentru Prosport.

Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Eugenia Cristea a fost ani de zile redactor șef adjunct la cotidianul Evenimentul Zilei și coordona secțiile Social, Sindicate, Sănătate, Mass-Media și, cu experiența pe care o avea, a...
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
#Romania, #Moldoca, #sexy, #jurnalista , #nationala