Familie de români atacată sălbatic în trafic de doi șoferi necunoscuți, pe o autostradă din Austria

Sambata, 23 Decembrie 2023, ora 15:24
10034 citiri
Familie de români atacată sălbatic în trafic de doi șoferi necunoscuți, pe o autostradă din Austria
Poliția din Austria a deschis o anchetă și încearcă să dea de urma agresorilor FOTO Arhivă/zeit.de

O familie de români, care se deplasa cu mașina personală din Franța către România, a fost urmărită pe autostrada A25 din Austria de doi șoferi necunoscuți.

Ambii șoferi au coborât din vehicule lor și s-au apropiat de mașina în care se afla familia de români. Unul dintre cei doi a folosit forța pentru a deschide ușa de pe partea pasagerului, unde era soția românului, și a lovit geamul lateral cu pumnul.

Un șofer român, în vârstă de 40 de ani, se deplasa spre România cu soția și copilul său când a observat o mașină în jurul orei 12:20, care conducea agresiv. S-a întâmplat vineri 22 decembrie pe o autostradă din Austria, Ulterior, românul a cerut ajutor polițiștilor, reclamând faptul că a fost urmărit aproape 20 de kilometri.

Șoferul agresiv l-ar fi provocat în mod repetat pe românul de 40 de ani. În trafic, șoferul agresiv a depășit mașina românului de mai multe ori pe dreapta până a reușit să se strecoare în față.

Apoi, șoferul necunoscut l-a încetinit în mod deliberat pe român și i-a schimbat banda de mai multe ori, făcând imposibilă depășirea. Dintr-o dată a apărut o altă mașină. Al doilea șofer l-a depășit pe dreapta pe român, gesticulând, scrie stiridiaspora.ro care citează nachrichten.at.

Indivizii străini au coborât din vehicule lor și s-au apropiat de mașina în care se afla familia de români. Unul dintre cei doi a folosit forța pentru a deschide ușa de pe partea pasagerului, unde era soția românului, și a lovit geamul lateral cu pumnul.

Copilul se afla pe bancheta din spate. Mașina era încuiată, iar bărbatul nu a putut deschide ușa. Pentru că se simțea amenințat și îi era frică, românul a reușit să dea cu spatele și a reușit să fugă. Cei doi șoferi au urcat înapoi în vehiculele lor și au plecat. Românul de 40 de ani a sunat apoi la poliție și a cerut ajutor. Poliția din Austria a declanșat o anchetă pentru identificarea agresorilor.

Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Veste mare pentru turismul românesc: Nouă autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral FOTO
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat că CNAIR a trimis marți, 23 aprilie, la Agenția Națională pentru Achiziții Publice, documentaţia de atribuire a contractului pentru...
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Salvare miraculoasă pe autostradă: Un american a fost scos din mașina sa cuprinsă de flăcări VIDEO
Un bărbat de 70 de ani din SUA a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat pe o autostradă din Minnesota. Imediat după impact, bărbatul s-a trezit că nu mai poate ieși din mașina...
#romani atacati rasisti, #autostrada, #Austria, #soferi agresivi , #romani strainatate