Bărbatul care le-ar fi ucis pe Delia și Maria, româncele stabilite în Italia, ar fi făcut mai multe victime: ”Este posibil să fi atacat în trecut și alte femei”

Miercuri, 10 Ianuarie 2024, ora 16:24
2172 citiri
Bărbatul care le-ar fi ucis pe Delia și Maria, româncele stabilite în Italia, ar fi făcut mai multe victime: ”Este posibil să fi atacat în trecut și alte femei”
Românul, principalul suspect al dublei crime din Italia, este suspectat că a făcut și alte victime

Două românce, Delia și Maria, au fost ucise în decurs de câteva ore la Naro, în Italia. Suspectul dublului asasinat este Omar Edgar Nedelcov, o cunoștință de-a lor.

Din informațiile apărute până în prezent, se desprinde profilul unui subiect cu trăsături de personalitate antisocială, având atât ”antecedente penale specifice, cât și nespecifice”, afirmă psihologul criminalist Margherita Carlini. Există suspiciuni că tânărul de 24 de ani ar mai fi atacat și alte femei.

Două femei au fost abuzate și ucise în decurs de câteva ore în cartierul Sant'Erasmo din Naro (Agrigento), un orășel de șapte mii de suflete. Două crime teribile săvârșite la 200 de pași unul de celălalt. Suspectul dublului asasinat și al profanării cadavrelor celor două românce este Omar Edgar Nedelcov, tot român, un cunoscut al acestora, potrivit stiridiaspora.ro.

„Informațiile apărute până acum despre el oferă profilul unei persoane cu trăsături de personalitate antisocială semnificative, având atât antecedente penale specifice, cât și nespecifice. De fapt, bărbatul a fost deja acuzat de violență (deși circumstanțele nu au fost dezvăluite), dar și de furt și incendiere a unei ferme pentru care lucra. Un subiect care, prin urmare, ar fi avut deja un comportament foarte indicativ pentru un grad important de periculozitate socială, periculozitate care s-a materializat în cele două feminiciduri brutale“, afirmă psihologul criminalist Margherita Carlini într-un articol publicat de FanPage.

Potrivit celor reconstituite la momentul respectiv de către anchetatori, în seara zilei de 4 ianuarie, bărbatul, Omar Edgar Nedelcov în vârstă de 24 de ani, lua cina la domiciliul Deliei Zărnișcu, în vârstă de 58 de ani, în compania unui alt bărbat în vârstă de 50 de ani.

În timpul întâlnirii, Nedelcov amețit de alcool, ar fi agresat-o sexual pe Delia, cerându-i să întrețină relații sexuale cu ea. Femeia a reușit să riposteze și să se sustragă, dându-i afară din casă pe Nedelcov și pe prietenul său.

Se pare că, în timpul cinei, cei doi ar fi vorbit despre Maria Rus, în vârstă de 54 de ani, și că bărbatul și-ar fi exprimat intenția de a întreține relații sexuale și cu ea. După ce au plecat din casa Deliei, cei doi bărbați s-au despărțit. Bărbatul de 50 de ani s-a îndreptat spre casă, în timp ce Nedelcov a fost surprins de camerele de supraveghere video plimbându-se pe străzile din Naro cu pantalonii descheiați.

Nedelcov ar fi ajuns la locuința Mariei de pe aleea Avenia și, odată intrat înăuntru, ar fi încercat să o abuzeze și pe aceasta.

Apoi, Nedelcov ar fi bătut-o pe Maria și i-a dat foc corpului în sufrageria locuinței femeii, dând foc unui fotoliu care se afla acolo. Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi reiese că Nedelcov a stat și a privit cum corpul ia foc, înainte de a pleca.

De pe aleea Avenia, bărbatul s-a întors apoi pe Via Vinci, la casa Deliei, intrând după ce a spart ușa "cu o ferocitate fără precedent".

Acesta ar fi încercat să abuzeze din nou de ea, reușind să o dezbrace, înainte de a o ataca cu orice obiect pe care îl avea la dispoziție. O ferocitate fără precedent, de care Delia ar fi încercat să scape cu toate forțele, încercând chiar să fugă din casă, după cum reiese dintr-o primă analiză a petelor de sânge găsite la locul crimei.

Presupusul asasin i-a cerut prietenului său să-l ajute. Acesta a anunțat Poliția

Autopsia efectuată pe cadavrele femeilor vorbește despre multiple leziuni, ceea ce indică faptul că atât Delia, cât și Maria au fost bătute cu brutalitate în mod repetat înainte de a fi ucise.

Nedelcov a fost arestat, însă s-a prevalat de dreptul la tăcere, atât în timpul interogatoriului cu procurorii, cât și la audierea de validare a arestului.

„Având în vedere trăsăturile sale comportamentale și recurența unora dintre comportamentele sale, nu poate fi exclusă posibilitatea ca bărbatul să fi atacat în trecut și alte femei, ale căror mărturii ar fi fundamentale, după moartea Deliei și a Mariei, pentru reconstituirea adevărului“, mai spune psihologul criminalist.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#romance ucise Italia, #roman criminal, #criminal serie , #romani Italia