O româncă din SUA își caută soră vitregă de care nu mai știe nimic de peste 20 de ani. Cum au fost despărțite Raluca și Anca

Autor: N.G.
Sambata, 27 August 2022, ora 18:17 4896 citiri
Anca Fisher în perioada copilăriei FOTO Facebook/ Ray Fisher

O româncă în vârstă de 35 de ani își caută sora de care s-a despărțit în urmă cu peste 20 de ani. Raluca Fisher locuiește în prezent în California, în Statele Unite ale Americii.

Femeia are ultimele informații despre sora ei vitregă în legătură cu Alba Iulia, unde aceasta ar fi ajuns alături de mamă pentru a studia la Universitatea ”1 Decembrie 1918”.

Tatăl ei, un medic pediatru din Satu Mare a avut două fete cu două femei diferite. Prima născută a fost Anca, sora mai mare. Dintr-o altă relație s-a născut Raluca, la o diferență de aproximativ 5-7 ani. La un moment dat, mama Ralucăi a decedat de cancer, iar fata a fost crescută de tată. Ulterior și tatăl a murit tot din cauza acestei boli.

În acel moment, Anca și mama ei, care ar fi fost profesoară, au vândut casa și au plecat din Satu Mare către Alba Iulia, a povestit Ray Fisher, soțul Ralucăi, pentru alba24.ro. Raluca a rămas cu o bunică care i-ar fi interzis să aibă orice legătura cu sora sa sau cu familia acesteia, aflată la Alba Iulia.

Raluca știe că Anca ar fi urmat cursurile facultății de Drept din cadrul Universității din Alba Iulia și ar fi absolvit undeva între anii 2003 – 2006. De asemenea nu mai știe dacă Anca a rămas în Alba Iulia, sau după ce a terminat facultatea s-a mutat.

Deși a încercat de mai mulți ani să o găsească pe sora ei, Anca nu a reușit. În 2020 l-a cunoscut pe Ray Fisher un american de 45 de ani, iar în 2021 s-au căsătorit.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com