Cum a plănuit o româncă din Italia moartea vecinului: "Dacă îl ucizi împușcându-l îți dau 4.000 de euro"

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 15:43 3262 citiri
Echipaj de carabinieri FOTO Pixabay

Un procuror din Sicilia a cerut punerea sub acuzare a unei românce în vârstă de 35 de ani, rezidentă la Strasatti, care ar fi cerut unui bărbat de aceeași naționalitate să-l omoare pe vecinul ei, în schimbul a 4.000 de euro.

Pe data de 3 noiembrie 2022 românca va apărea în fața Curții de judecată, informează Tp24.

Cazul a ieșit la iveală după ce românul angajat de femeie a renunțat să ducă la îndeplinire propunerea pe care a primit-o: „Dacă îl ucizi pe G.B., împușcându-l, îți dau 4.000 de euro.”

Bărbatul i-a destăinuit vecinului planurile pe care românca le avea pentru el, apoi cei doi au depus o plângere împotriva femeii.

În fața judecătorului românca a încercat să se dezvinovățească, spunând că cei doi bărbați au inventat totul.

Românul angajat să-l omoare pe vecin a avut în trecut o relație cu femeia și a declarat că, după ce a meditat câteva ore la propunerea pe care a primit-o, a decis să ia legătura cu vecinul vizat. Acesta din urmă a acceptat să se întâlnească cu el în fața unui supermarket, întâlnirea fiind astfel imortalizată și de camerele sistemului de supraveghere video, scrie rotalianul.com.

Victima a crezut că este o glumă

Victima a crezut că totul este o glumă, dar când românul i-a repetat ceea ce tocmai îi spusese la telefon, omul s-a speriat.

Cazul a ajuns pe masa procurorului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com