O tânără din România, condamnată în Italia la 23 de ani de închisoare. Femeia, acuzată de moartea bătrânului pe care îl îngrijea

Sambata, 01 Octombrie 2022, ora 07:27 3129 citiri
Badanta româncă pedepsită la 23 de ani de închisoare în Italia FOTO rotalianul.ro

Dana Mihaela Nicoleta Chiță, o badantă din România, în vârstă de 28 de ani, acuzată de moartea bătrânului pe care îl îngrijea, a fost condamnată vineri, 30 septembrie 2022, la 23 de ani de închisoare și expulzarea de pe teritoriul italian după executarea pedepsei.

Procurorul ceruse condamnarea pe viață a inculpatei.

De asemenea, Corte d’Assise (compusă din doi judecători profesioniști și șase judecători laici) a Tribunalului din Agrigento, prezidată de judecătorul Wilma Angela Mazzara, a stabilit că femeia va trebui să despăgubească pe fiecare dintre părțile civile constituite, cu o plată provizorie de 20.000 de euro, scrie rotalianul.ro.

Dana Mihaela Nicoleta Chiță a fost judecată și condamnată pentru jefuirea și uciderea lui Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, la Palma di Montechiaro, în vara anului 2020.

Crima brutală, care a șocat întreaga comunitate, a avut loc într-un apartament din via Pietro Attardo, pe data de 11 iulie 2020. Cadavrul pensionarului, cu mâinile și picioarele legate, a fost găsit de polițiști la câteva zile de când nu se mai știa nimic de bătrân.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii