O româncă din Italia a ajuns la spital după ce a fost atacată de soț cu o sticlă spartă. Bărbatul a fost dat în urmărire

Miercuri, 08 Iunie 2022, ora 18:38 2487 citiri
Românca de 35 de ani se află în afara oricărui pericol FOTO Pixabay

Un egiptean este căutat de polițiștii din Italia după ce și-a atacat soția, o femeie din România, cu o sticlă spartă, rănind-o la gât.

Potrivit autorităților, conflictul a avut loc miercuri, 8 iunie, într-un apartament de pe via Milano, în localitatea Cologno Monzese de lângă Milano.

Bărbatul, un egiptean de 36 de ani, care se afla în arest la domiciliu în acel apartament, a avut o discuție aprinsă cu soția sa, o româncă de 35 de ani. Pentru că acesta a devenit violent, românca a vrut să meargă în locuința de alături pentru a cere ajutor. În acel moment, ea a fost atacată de soțul agresiv, potrivit rotalianul.com, care citează cotidianul digital Milano Today.

Vecinii celor doi au alertat forțele de ordine, iar între timp femeia a reușit să scape fugind pe balcon, fiind ulterior salvată de pompieri.

Inițial, bărbatul a părut că s-a baricadat în locuința sa, motiv pentru care pompierii au decis să închidă gazul în toată clădirea pentru a evita o posibilă tragedie. Însă, după mai multe ore în care carabinierii au făcut apel la bărbat să iasă din locuință și nu au primit niciun răspuns, au decis să intre cu forța. Acolo au găsit doar trei câini, agresorul reușind să fugă.

Egipteanul a fost dat în urmărire, pe numele său fiind emis un mandat de arestare.

Soția sa a fost transportată a spital și, deși rana provocată este adâncă, se află în afara oricărui pericol, potrivit sursei citate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com