Româncă din Italia bătută cu bestialitate în fața fiului de 3 ani: "A încercat să-mi fure mașina și copilul spunând că este al său"

Vineri, 02 Septembrie 2022, ora 13:21 4581 citiri
Românca bătută de marocan FOTO Facebook/ Piadenesi Doc 2.0/laprovinciacr.it

O tânără mamă de naționalitate română a denunțat miercuri seara, 31 august 2022, o agresiune brutală la care a fost supusă de un bărbat, în plină stradă, în localitatea Piadena Drizzona din provincia Cremona.

Agresorul era beat, sub influența substanțelor interzise și a încercat să-i fure mașina și copilul, conform celor relatate de conaționala noastră, scrie La Provincia di Cremona.

În jurul orei 22:30, un bărbat de origine marocană, care circula cu bicicleta, a atacat-o pe româncă în timp ce aceasta era împreună cu fiul ei de 3 ani.

Femeia și copilul se aflau în mașină, iar mama voia să coboare pentru a cumpăra înghețată și țigări, când bărbatul marocan a încercat să-i fure mașina și să-i răpească fiul, spunând că este al său.

Agresorul a tras-o pe româncă din mașină și a început s-o bată. Victima a reușit să scape și a fugit în direcția spre localitatea Canneto sull’Oglio, unde lucrează.

Odată ajunsă în siguranță, tânăra a chemat carabinierii, iar la fața locului a intervenit o patrulă, ulterior ajungând și militarii din Piadena Drizzona.

Oamenii legii au deschis o anchetă și se fac verificări pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu exactitate, scrie rotalianul.com.

Românca a relatat ce i s-a întâmplat pe grupul de pe Facebook „Piadenesi Doc 2.0”.

„Vi se pare normal ca o mamă și un copil să fie reduși așa într-o țară civilizată? Domnule primar, ce facem? Aducem alți marocani?”, a scris femeia.

„Sunt Elena și tocmai am fost masacrată în bătaie, între gelateria din Piadena și vulcanizare, de un marocan beat și sub influența substanțelor interzise, pe bicicletă, care adesea se află în parcul din gara din Piadena”, a precizat românca.

„A încercat să-mi fure mașina și copilul, rostind cuvinte ciudate, m-a bătut cu cruzime pentru a-mi lua copilul, spunând că este al său. Eu, pe această persoană o văd ieșind zilnic din casă precum mulți alții, nu o cunosc, doar din vedere”, a mai spus Elena.

„Era multă lume. L-au văzut, mi-a distrus mașina, trăgea de fiul meu de pe scăunel în timp ce încercam să fug, dar am fost trasă afară din mașină din nou și bătută în mijlocul străzii”, a adăugat femeia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com