O româncă a lovit cu mașina 4 polițiști, în Italia. În ce stare se află carabinierii

Joi, 16 Iunie 2022, ora 12:53
3123 citiri
O româncă a lovit cu mașina 4 polițiști, în Italia. În ce stare se află carabinierii
Românca nu a oprit la semnalul polițiștilor FOTO Pixabay

O româncă de 27 de ani din provincia italiană Rimini, a fost reținută după ce a lovit cu mașina patru polițiști și a fugit de la locul incidentului marți, 14 iunie. Forțele de ordine au reușit să o oprească doar după ce au format un baraj pe șosea.

Românca de 27 de ani, care locuiește în Riccione împreună cu mama sa și se întreține din două locuri de muncă, ca ospătăriță și ca vânzătoare, a explicat de ce nu a oprit la semnalul polițiștilor:

"Băusem un pahar și când mi-au ordonat să mă opresc, mi-a fost frică și am mers drept înainte", a spus tânăra, scrie newsrimini.it.

Femeia fost reținută pentru opunere de rezistență față de un funcționar public și vătămare corporală, distrugere și refuzul de a furniza datele personale.

Aseară, în jurul orei 22.30, a fugit de la ieșirea de pe autostradă, în zona Rimini Nord, în ciuda faptului că poliția i-a cerut să se oprească. Urmărirea s-a încheiat cu două mașini de poliție avariate, dintre care una aproape distrusă, și cu patru polițiști răniți.

Pentru trei dintre ei, prognosticul este de 6 zile de spitalizare, în timp ce pentru al patrulea, care a suferit o fractură de sept, este de 20 de zile.

Femeia care conducea un Audi A3 nu numai că nu a oprit la semnul de oprire din fața stației de taxare, dar a încercat chiar să îi calce pe doi dintre cei patru ofițeri, potrivit reconstituirii făcute de poliție.

Polițiștii au sărit în mașini și au pornit în urmărirea femeii. Urmărirea a durat aproximativ 5 minute și s-a terminat cu ciocnirea dintre mașina tinerei și două dintre mașinile de poliție.

Mașina poliției s-a întors la 360 de grade și a fost lovită în spate de Audi, care la rândul său a fost lovit de cealaltă mașină de poliție aflată în spatele ei.

Coborâtă din mașină, femeia ar fi opus rezistență și i-ar fi amenințat pe polițiști: "Nu știți cine sunt eu".

Amenințarea a fost negată în instanță de româncă.

În mașină, polițiștii au găsit câteva cutii de bere pline.

Românca, descrisă ca fiind într-o evidentă stare de ebrietate, a refuzat să i se verifice alcoolemia. Aceasta figurează cu antecedente pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Judecătorul a validat reținerea, solicitarea procurorului general de arest la domiciliu fiind respinsă.

Cine sunt polițiștii care l-au găsit pe Ayan, copilul de 2 ani dispărut din Botoșani: ”Manu, Laur şi Ionuţ sunt eroii zilei!”
Cine sunt polițiștii care l-au găsit pe Ayan, copilul de 2 ani dispărut din Botoșani: ”Manu, Laur şi Ionuţ sunt eroii zilei!”
Băieţelul de doi ani din judeţul Botoşani care era căutat de peste 200 de persoane după ce a fost dat dispărut duminică, 18 martie, fost găsit în viaţă, luni, la circa trei kilometri de...
Cinci persoane au fost rănite de un urs. Victimele au vârste cuprinse între 10 şi 72 de ani VIDEO
Cinci persoane au fost rănite de un urs. Victimele au vârste cuprinse între 10 şi 72 de ani VIDEO
Un urs brun a ajuns duminică în oraşul slovac Liptovsky Mikulas, unde a rănit cinci persoane, relatează La Libre. Victimele au suferit muşcături şi zgârieturi, a declarat duminică...
#romanca arestata Italia, #politisti, #raniti, #alcool la volan, #masini distruse , #stiri diaspora