Un român doarme pe străzile din Italia pentru că nu e vaccinat anti-Covid. Spune că un prieten a murit după prima doză

Marti, 12 Aprilie 2022, ora 17:10 3307 citiri
Om al străzii dormind pe o bancă FOTO Unsplash

Un român fără adăpost, în vârstă de 47 de ani, doarme de două luni sub un portic al fostei clădiri a inspectoratului de sănătate, în centrul localității Teramo din Abruzzo, scrie abruzzoweb.it.

Acesta nu poate fi preluat de serviciile sociale pentru că nu are permis verde și nu este vaccinat, iar plasarea într-o structură publică devine dificilă.

Un profesor de liceu din localitate a anunțat administrația municipală în această problemă. Autoritățile au răspuns că se vor ocupa de problemă cât mai curând posibil.

„Am vorbit cu bărbatul fără adăpost. L-am întrebat dacă are nevoie de ajutor și a rostit cuvintele Covid-Covid, ca obstacol în calea adăpostirii într-o structură socială. Nu a primit vaccinul și, prin urmare, nu are nici măcar pașaport verde. Spune că îi este frică pentru că un prieten de-al lui a murit după prima doză”, a mai spus profesorul, scrie gazetaromaneasca.com.

Administrația municipală sugerează că fără obligația de vaccinare îndeplinită devine dificil să-l găzduiască în unități publice.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza olimpiu
olimpiu
rank 4
La unii se mai respecta regulile,