Un român a ucis un conațional în Italia, apoi i-a cărat cadavrul cu scuterul. Scenele au fost filmate VIDEO

Marti, 21 Iunie 2022, ora 13:42 3841 citiri
Cadavrul transportat la bordul unui scuter FOTO captură video YouTube

Un român de 48 de ani a ucis un conațional, l-a pus într-un sac de plastic și a transportat cadavrul la bordul unui scuter înainte de a-l arunca. Scena macabră a fost filmată de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost difuzate de poliția din Napoli.

Judecătorul tribunalului din Nola, Napoli, a validat arestarea emisă de procurorul aceleiași instanțe și efectuată de militarii din Castello di Cisterna și San Vitaliano, împotriva bărbatului de 48 de ani, suspectat de uciderea compatriotului în vârstă de 54 de ani, găsit mort, pe 4 iunie.

Cadavrul ascuns și legat într-un sac de plastic, era deja în stare parțială de descompunere, în zona rurală din Scisciano, scrie Quotidiano.

Identitatea lui probabilă a apărut deja pe rețelele de socializare a doua zi după ce a fost găsit cadavrul.

„Acel trup îi aparține poate lui Giorgio”, au scris mulți utilizatori Facebook din Nolano, numindu-l așa cum îl cunoșteau toți.

Apoi confirmarea oficială din investigațiile carabinierilor.

Victima era un bărbat fără adăpost, deja cunoscut polițiștilor pentru infracțiuni contra proprietății, dar pe care toată lumea din zonă îl cunoștea pentru că era disponibil pentru mici lucrări de construcții.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Un român a ucis un conațional în Italia, apoi i-a cărat cadavrul cu
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
216 citiri.condoleante