Curier român, cercetat penal în Germania pentru furt din colete. Cum a încercat să se justifice în fața anchetatorilor

Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 17:08 2595 citiri
Românul a furat, printre altele, bijuterii și laptopuri FOTO Pixabay

Un român care lucrează la o firmă de transport subcontractată de companii de curierat este anchetat pentru furt, în Germania.

Dosarul a fost deschis după ce două companii de curierat au depus o plângere la poliție, reclamând faptul că mai multe pachete trimise au ajuns goale la clienți.

Investigațiile ulterioare la furnizorul de servicii de transport au scos la iveală nereguli în livrarea de la un depozit de colete din centrul orașului Hamburg către un centru de distribuție din cartierul Altona-Nord și au condus investigatorii pe urmele suspectului, potrivit ziarulromanesc.de

Pe 22 noiembrie, anchetatorii au percheziționat atât duba de curierat, cât şi autoturismul românului, în cartierul Bahrenfeld. Polițiștii au pus sub sechestru 15 pachete aflate în dubă, pe care suspectul ar fi trebuit să le livreze la centrul de distribuție din Altona-Nord.

Ce le-a spus românul polițiștilor

În timpul perchezițiilor, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, le-a spus polițiștilor că locuiește în mașină, neavând un apartament. În urma cercetărilor s-a descoperit însă că locuia la o adresă din cartierul Volksdorf, din Hamburg.

Românul este acuzat că a sustras conținutul a cel puțin 12 pachete de la sfârșitul lunii septembrie 2022. În coletele respective se aflau, printre altele, bijuterii și laptopuri.

Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com