Român arestat în Italia în timp ce-și înșela nevasta cu soția vărului său. 30 de polițiști au dat buzna în hotel

Miercuri, 06 Iulie 2022, ora 11:35 13100 citiri
Echipaj de poliție în Italia FOTO Pixabay

Un român din Italia a fost arestat și a stat la închisoare zece zile după ce un infractor, căutat în Austria pentru jaf armat, i-a folosit identitatea, relatează publicația locală Treviso Today.

Atunci când polițiștii italieni l-au arestat, bărbatul se afla cu amanta lui, care este soția vărului său, într-o cameră de hotel din provincia italiană Treviso.

Pe 24 aprilie 2022, cei doi s-au cazat într-o cameră de hotel din localitatea Spresiano.

Personalul hotelului a înregistrat datele personale ale celor două persoane și le-au transmis autorităților, așa cum prevede legea, în timp ce bărbatul și femeia s-au cazat.

În scurt timp, în camera lor au dat buzna 30 de polițiști, iar bărbatul a fost arestat pe motiv că este căutat în toată Europa pentru două jafuri armate comise în Austria.

Acuzatul de naționalitate română, în vârstă de 40 de ani, a stat zece zile la închisoare înainte că avocatul său să reușească să demonstreze că era nevinovat de fapt și că cineva i-a clonat identitatea pentru a folosi-o în scopuri ilegale.

Anchetatorii au descoperit ulterior că persoana care i-a furat identitatea era vărul românului, care îi semăna fizic și avea același tatuaj pe brațul stâng.

Vărul său a reușit să fure datele de pe cartea de identitate a acestuia în trecut, în timpul unei vizite în locuința sa.

Românula fost eliberat din închisoare, iar oamenii legii l-au arestat pe adevăratul infractor în urma unor interceptări telefonice, acesta fiind depistat în capitala Belgiei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com