Român încătușat în Italia după ce a spart parbrizul unui autobuz în care nu a fost lăsat să urce. Ce l-a înfuriat

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 22:422309 citiri
Român încătușat în Italia după ce a spart parbrizul unui autobuz în care nu a fost lăsat să urce. Ce l-a înfuriat
Românul are antecedente penale și ar mai fi fost arestat în aceeași localitate în urmă cu doar patru zile FOTO Pixabay

Un român din Italia este anchetat după ce a spart parbrizul unui autobuz pentru că i s-a refuzat accesul fără masca de protecție. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este rezident în localitatea Prato din Toscana.

Incidentul a avut loc joi seară, 13 noiembrie.

Potrivit ziarului Il Tirreno, bărbatul s-a înfuriat când șoferul autobuzului i-a închis ușile și nu l-a lăsat să urce fără mască. Inițial s-a pus în fața autovehiculului pentru a împiedica plecarea acestuia, a scos un cuțit și l-a amenințat pe șofer. Acesta a anunțat carabinierii, dar, până la sosirea lor, românul a lovit de mai multe ori parbrizul, până l-a spart.

Ajunși la fața locului, carabinierii l-au încătușat și l-au dus în arest. Vineri, judecătorul care l-a audiat a decis că poate fi anchetat în stare de libertate, cu obligația de a nu părăsi localitatea Prato.

Românul are antecedente penale și ar mai fi fost arestat în aceeași localitate în urmă cu doar patru zile. Potrivit presei locale, bărbatul a provocat un alt scandal după ce a văzut nota de plată de la o pizzerie din piazza Duomo unde mâncase. Și atunci a fost nevoie de intervenția carabinierilor, pentru că l-a amenințat pe patron, potrivit rotalianul.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News