Eroare uriasa a arbitrului in semifinala Roland Garros la minge de meci!

Joi, 10 Iunie 2021, ora 22:10
Autor: Teodor Serban
Eroare uriasa a arbitrului in semifinala Roland Garros la minge de meci!
Barbora Krejcikova e la prima finala de Grand Slam a carierei

Barbora Krejcikova s-a calificat in finala Roland Garros dupa un meci absolut dramatic in fata Mariei Sakkari din Grecia. Ea va juca in finala impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova.

Ea a castigat cu 7-5, 4-6, 9-7 disputa cu Maria Sakkari, salvand o minge de meci in setul decisiv, la 5-3 pentru jucatoarea din Grecia!

Citeste si: Nadal vs Djokovici, o rivalitate care fascineaza fanii tenisului de 15 ani!

Krejcikova a trebuit sa treaca si peste o eroare mare a arbitrului la ultimul joc, atunci cand oficialul din scaun a dat in teren o minge pe care Hawk Eye-ul (un sistem care nu e folosit oficial la Roland Garros) a vazut-o afara!

Eroarea de arbitraj s-a produs la minge de meci pentru Krejcikova! "Am castigat de doua ori acest meci", a spus cehoaica dupa joc.

"E timpul pentru Hawk Eye si la Roland Garros", a concluzionat Chris Evert la EuroSport. "Hawk Eye sau arbitri mai buni", a completat Mats Wilander

Si Murray a remarcat pe Twitter eroarea imensa.

 Articol citit de 40479 ori

    Citeste si:
    Comentarii