Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Roger Federer > stiri Roger Federer
A   A   A

Roger Federer face un anunt important

Roger Federer face un anunt important
Foto: Instagram/Roger Federer
Roger Federer nu a reluat antrenamentele in conditiile in care competitiile sunt intrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, a marturisit legendarul tenisman elvetian intr-o conversatie cu un fost mare jucator, brazilianul Gustavo Kuerten, scrie site-ul radioteleviziunii RTS.

"Ma simt foarte bine fizic", a explicat Federer, care a fost operat la genunchi in luna februarie. "Nu vad insa niciun motiv sa revin pe teren cat timp persista incertitudinea in ce priveste reluarea turneelor", a spus elvetianul.

"Important acum e sa nu ma grabesc ca sa trec cu bine peste aceasta operatie. De indata ce vom fi lamuriti, cand vom fi in fata unor obiective bine conturate, atunci nu voi avea nicio problema de motivatie", a adaugat el.
Federer spera sa nu fie nevoit sa evolueze cu portile inchise: "Mi-e greu sa-mi inchipui sa joc fara public. Cred ca trebuie sa asteptam momentul potrivit ca sa incepem sa jucam din nou. Ar trebui sa ni se dea posibilitatea sa jucam pe stadioane care ar putea fi umplute la o treime sau la jumatate din capacitate."
Facebook ShareTweet
 Sambata, 23 Mai 2020, ora 21:01

 Articol citit de 3247 ori

Citeste si: