Ungureanu a transmis condoleante Belgiei

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 19:26 2119 citiri
Foto: Antena 3

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a transmis miercuri o scrisoare premierului Belgiei, Elio Di Rupo, in care exprima condoleante, ca urmare a tragicului accident rutier produs marti, in care si-au pierdut viata 22 de copii belgieni.

"In aceste momente de durere (...) permiteti-mi sa va transmit, in numele Guvernului Romaniei si in nume personal, sincere condoleante, precum si sentimentele de profunda simpatie pentru familiile indoliate", se arata in scrisoarea amintita, obtinuta de NewsIn. Documentul este datat 14 martie 2012 si semnat de premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Cel putin 28 de persoane, dintre care 22 de copii, si-au pierdut viata intr-un accident de autocar in Elvetia, in data de 13 martie, a anuntat politia locala. Alti 24 de copii au fost raniti in accident. Autocarul - care transporta copii din Belgia - s-a izbit in zidul unui tunel din apropiere de orasul Sierre. Ambii soferi au murit.

Potrivit jurnalistilor elvetieni, tunelul nu era aglomerat in momentul producerii accidentului, iar conditiile de drum erau normale. Copiii erau din satele belgiene Lommel si Heverlee si se intorceau acasa dupa o vacanta la schi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News