Traseismul, legalizat Anastase: Presiuni pe primari, dupa principiul biciul si zaharelul

Joi, 28 August 2014, ora 11:05 1739 citiri
Foto: B1 Tv

Adoptarea ordonantei de urgenta privind migratia primarilor este un gest disperat al premierului Victor Ponta, care vrea sa ajunga la Cotroceni prin forta, sustine vicepresedintele PDL, Roberta Anastase.

Guvernul se pregateste sa adopte, joi, o OUG ce le permite alesilor locali sa aleaga in termen de zece zile partidul in care vor sa activeze, fara sa-si piarda mandatul.

Traseismul, legalizat: Statul de drept si democratia, suspendate 10 zile de Guvernul Ponta

In opinia Robertei Anastase, "este un gest disperat al lui Victor Ponta, in ideea de a incerca prin forta sa obtina Presedintia tarii", potrivit RFI Romania.

"Este clar ca el si-a dat seama ca in randul oamenilor nu reuseste sa obtina voturi si atunci incearca printr-o organizare foarte buna, punand presiune pe primari, pe consilieri locali, pe consilieri judeteni sa intre in PSD sau in structurile aliate PSD-ului, sa-i aduca voturi in turul doi", a adaugat aceasta.

Vicepresedintele PDL declara ca "presiunile exista deja pe primari, dupa principiul biciul si zaharelul: fie li se promit bani de la Consiliul Judetean sau de la Guvern pentru diverse proiecte, fie sunt amenintati cu diverse lucruri, ba ca-si pierd sotiile primarilor locurile de munca, ba ca nu stiu ce prieteni au si nu stiu ce ii fac prietenului, ii trimit controale, ba copiii au vreo firma si atunci trimit controale pe firma respectiva si spun ca-ti opresc acele controale doar daca primarul va trece la unul din partidele de langa PSD sau chiar la PSD", a subliniat vicepresedintele PDL.

Citeste mai departe despre Roberta Anastase, despre OUG privind migratia politica: Presiunile exista deja pe primari, dupa principiul biciul si zaharelul pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News