Scandal romanesc la Paris. Anastase: Vina lui Marga este ca nu demisioneaza

Miercuri, 20 Martie 2013, ora 17:42 2592 citiri

Scandal romanesc de proportii la Salonul de carte de la Paris, un eveniment la care tara noastra este invitat de onoare. Premierul Victor Ponta si-a anulat participarea pe ultima suta de metri. Asta dupa ce mai multi scriitori romani au refuzat sa mearga la eveniment in semn de protest fata de politica lui Andrei Marga la Institutul Cultural Roman.

Subiectul a fost dezbatut in emisiunea "Jurnalul de seara" de Roberta Anastase, Gyorgy Frunda, Ludovic Orban si de presedintele Expert Forum Sorin Ionita.

Roberta Anastase, deputat PDL: "Domnul Marga este plin de umor. Ne amintim cum si-a facut angajarile la ICR, cum erau concursurile acelea unde daduse rezultatele cu doua saptamani inainte de ultima etapa. Aceste lucruri fac parte dintr-o etapa de decredibilizare a institutiei, din transformarea ei intr-o institutie care se bazeaza pe relatii de amicitie si rudenie. Vina domnului Marga este ca nu isi da demisia. Oamenii de cultura nu vor sa se asocieze cu anumite fapte, cu anumite persoane".

Citeste mai multe despre Scandal romanesc la Paris. Roberta Anastase: "Vina lui Andrei Marga este ca nu demisioneaza", pe Digi 24.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News