Roberta Anastase: USL va scadea la primavara sub 40%

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 10:521427 citiri
Roberta Anastase: USL va scadea la primavara sub 40%
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, este de parere ca Uniunea Social Democrata, despre care spune ca se traduce prin "Ura, Scandal si Lacomie", va scadea sub 40% in sondajele de opinie, la primavara.

Roberta Anastase a comentat la RFI un sondaj IMAS publicat de ziarul Adevarul, care arata ca USL scade pentru prima data sub 50%, la 49%, in timp ce PDL creste usor la 21%.

"Este primul sondaj care releva caderea sub 50% a USL. Este cea mai spectaculoasa cadere a unui partid aflat in Opozitie. USL-ul scade in mai putin de un an de zile 18 procente, lucru care se justifica prin discursul demagogic folosit de Opozitie, in mod special de liderul PSD.

Domnul Crin Antonescu este mai putin prezent pe scena politica si poate de aceea exista o debalansare. Omul politic Victor Ponta cade cu o viteza si mai mare. E vorba de gestul de a-si sacrifica al doilea om in stat (Mircea Geoana - n.red.).

Iata, intr-o luna de zile, USL-ul scade mai mult de patru procente, ceea ce se justifica in mod special prin acest gest de ura in interiorul USL-ului, dar in acelasi timp si printr-un discurs extrem de riscant in perioada de criza.

Ganditi-va ca luna trecuta cei de la USL vorbeau despre suspendarea presedintelui. Orice om care traieste in realitatea de astazi realizeaza ca nu e nevoie sa suprapui peste o criza economica una politica (...)", a declarat prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase.

Citeste mai multe despre Roberta Anastase: USL va scadea la primavara sub 40% pe RFI.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News