Roberta Anastase se marita - vezi cine e mirele

Duminica, 19 Mai 2013, ora 17:318112 citiri
Roberta Anastase se marita - vezi cine e mirele
Foto: ploiesteanca.ro

In numai sase saptamani, Roberta Anastase va deveni sotie, ea urmand sa se marite cu omul de afaceri bucurestean Victor Farca. Cei doi au relatie de 15 ani, iar nunta ar fi trebuit sa aiba loc inca din 2012. A fost insa amanata pentru 30 iunie.

Conform Ploiesteanca.ro, nunta va avea loc la Palatul Stirbey din Capitala, iar meniul pleaca de la 45 de euro de persoana. Acelasi loc a fost ales pentru nunta, in trecut, si de Gabriela Firea, Madalin Ionescu, Hristu Chiacu, Cristi Chivu, Cristina Spatar, Agata Blaga, Mihai Petre si Alina Sorescu.

In ceea ce-l priveste pe ginere, acesta este genul de barbat pe care si barbatii, si femeile, il catalogheaza imediat ca fiind un "baiat bun". Inalt, blond, cu ochi albastri, mai degraba slab decat bine facut, Victor a fost alaturi de Roberta in toate momentele dificile din cariera acesteia, cat si in toate campaniile electorale, scrie publicatia.

Inginer ca pregatire, absolvent de Politehnica, om de afaceri de circa 10 ani, Victor Farca are afaceri in productia de mobilier din fier forjat. Are o situatie buna, care ii permite sa-i faca fostei miss cadouri costisitoare, mai noteaza publicatia, amintind de cel mai recent cadou, un inel Chopard Happy Diamonds.

Conduce un Infiny, spre deosebire de Roberta Anastase, care are un BMW X3. Cei doi isi construiesc o casa in Mogosoaia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News