Roberta Anastase: Ponta conduce un partid care lucreaza cu interlopi

Duminica, 18 Martie 2012, ora 19:113681 citiri
Roberta Anastase: Ponta conduce un partid care lucreaza cu interlopi
Foto: Realitatea TV

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, duminica, ca liderul PSD, Victor Ponta, conduce un partid "care lucreaza impreuna cu interlopii".

Pentru a-si sustine afirmatia, ea a mentionat ca acesta este motivul pentru care Ponta nu a votat, in Parlament, legea camatariei, noteaza Jurnalul National.

"Am spus acum cateva luni, cand s-a votat Legea camatariei, ca nu este o intamplare ca Victor Ponta nu a votat acea lege. Am spus acest lucru pentru ca stim cu totii ca Victor Ponta conduce un partid care lucreaza impreuna cu interlopii. Noi, din Prahova, stim lucrul asta foarte clar si foarte bine. Ne apropiem de campania electorala si toate cosmarurile pe care le-am trait acum patru ani de zile revin", a spus Anastase, la o conferinta de presa organizata la Ploiesti.

Nu este pentru prima data cand Anastase il ataca pe Ponta. Recent, aceasta l-a numit "lipsit de imaginatie" si "mincinos".

Afirmatia Robertei Anastase, care este si presedinte al PDL Prahova, a fost facuta in contextul unor incidente care au avut loc, vineri, in localitatea prahoveana Puchenii Mari, mai multe persoane fiind depistate in timp ce distribuiau fluturasi denigratori la adresa primarului democrat-liberal Constantin Negoi.

Ea a declarat ca stie ca Prahova nu este singurul judet in care interlopii au crescut in ierarhia PSD, deoarece acestia sustin ca sunt responsabili de unele zone din partea PSD, lucru care a provocat "revolta" unora dintre primarii social-democrati.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News