Roberta Anastase: Opozitia cere o negociere a interesului national

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 11:131104 citiri
Roberta Anastase: Opozitia cere o negociere a interesului national
Foto: Realitatea TV

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, ca Opozitia nu urmareste interesul national, iar schimbarea ei din functie este doar un pretext pentru a construi un discurs gol.

"Opozitia cere o negociere a interesului national, iar persoana mea este doar un pretext", a comentat presedintele Camerei Deputatilor faptul ca PSD ar fi dispusi sa accepte moratoriul propus, marti, de Traian Basescu doar daca PD-L o schimba pe Roberta Anastase.

Totodata, Robeta Anastase subliniaza ca moratoriul presupune doar o inghetare a conflictelor, nu solutionarea problemelor.

"Daca ai o minima cunostinta, stii ca moratoriul se face doar pentru o perioada de timp si preuspune este doar o inghetare a conflictelor", precizeaza sefa Camerei Deputatilor.

Ea acuza Opozitia ca actioneaza in detrimental interesului national si pune conditii false pentru acceptarea moratoriului propus de Basescu.

"Cand este Crin Antonescu corect? Cand il numeste pe Mihai Voicu inlocuitorul sau sau cand acuza fraudarea pensiilor. (...)Este un dublu limbaj, care ascunde un interes in defavoarea tarii", a adaugat Roberta Anastase.

Totodata, ea infirma zvonurile conform carora ar putea fi inlocuita, la Camera Deputatilor, de deputatul PD-L Sulfina Barbu.

"Asa cum a declarat, marti, si Sulfina Barbu, in niciun moment nu a fost o discutie in PD-L ca ea sa ma inlocuiasca", a conchis Anastase.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News