Roberta Anastase: Ma voi asigura ca niciunul dintre noi nu e deasupra legii

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 20:44 3309 citiri

Roberta Anastase le-a promis romanilor, in primul sau discurs dupa ce a fost aleasa presedinte al Camerei Deputatilor, ca va avea grija ca nimeni sa nu fie deasupra legii si ca toti parlamentarii vor fi egali cu cetatenii de rand.

"Motivele pentru care romanii nu au incredere in parlametari este legat de privilegiile e care le au unii dintre ei. Ma voi asigura ca niciunul dintre noi nu e deasupra legii, nici unul dintre noi nu beneficiaza de tratamente diferentiale indiferent de ce functie detine", a promis Anastase.

Intreg discursul noului presedinte al Deputatilor a fost adresat romanilor, aceasta incepandu-si cuvantarea cu formula "dragi romani", insa Anastase nu a uitat sa le multumeasca si politicienilor care i-au acordat sprijinul si au votat-o.

Imediat dupa discursul acesteia, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat, la Antena3, ca o va sustine in demersurile sale si ii va tine pumnii deoarece este nu este doar un politician tanar, dar este si femeie.

"Ii tin pumnii stransi pentru ca e femeie, e un om tanar", a spus Bogdan Olteanu.

Roberta Anastase devine nu doar prima femeie intr-o astfel de pozitie in stat, dar si cea mai tanara persoana la sefia Camerei, ea avand doar 32 de ani, pe cand Bogdan Olteanu, predecesorul sau, avea, la momentul numirii in fruntea deputatilor, 33 de ani.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Sile this Millennium
rank 5
GOGONELE pentru IARNĂ ,luaţi GOGONELE gata ACRITE , n-au apucat să fie ROŞII sînt ROZE !
Radu Nicolae
rank 1
FELICITARI UNEIA DINTRE CELE MAI TINERE,INTELIGENTE SI DRAGUTE POLITICIAN DIN ROMANIA!