Roberta Anastase: Legea pensiilor a fost probabil cel mai cumplit moment din viata mea

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 21:353570 citiri
Roberta Anastase: Legea pensiilor a fost probabil cel mai cumplit moment din viata mea

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, la Ploiesti, ca situatia creata la Legea pensiilor a fost "cel mai delicat" moment din mandatul sau si l-a catalogat ca fiind, probabil, "cel mai cumplit" din viata sa.

"A fost momentul cel mai delicat, cel al Legii pensiilor. Acesta a fost momentul pe care consider ca l-am gestionat foarte prost din punctul de vedere al comunicarii pentru ca eu, ca stil in viata, m-am construit sa apar ceea ce consider ca este in spatele meu. Trebuie sa apar echipa din care fac parte, sa imi asum eu in numele celorlalti. Asa sunt construita. (...) Acela a fost probabil cel mai cumplit moment din viata mea", a spus Anastase.

Aceasta a precizat ca a actionat procedural la acel moment si i s-a parut incorect sa ceara de demisia secretarilor, astfel ca atacul public a fost indreptat in totalitate catre persoana sa.

"Procedural, am actionat asa cum ar fi trebuit sa actionez. Am cerut reluarea votului, plenul nu a fost de acord cu asta, deci a incuviintat ca procedura a fost corecta, am mers catre Comisia juridica. Am facut, cand a fost al doilea vot, apel nominal, ca sa ii las pe secretari sa numere.

A fost o problema de comunicare si probabil in acel moment se astepta de la mine, lucru pe care dupa votul plenului nu l-am considerat necesar, sa cer demisia secretarilor. Nu am facut-o. Si atunci absolut tot atacul public a fost focalizat pe mine.

Probabil daca as fi facut lucrul asta era o chestiune rezolvata din punctul de vedere al imaginii. In momentul in care am avut votul plenului care spunea 'Nu, votul a fost corect', in momentul acela mi s-a parut incorect fata de ei sa o fac", a explicat presedintele Camerei Deputatilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News