Roberta Anastase, huiduita la ceremonia dedicata lui Avram Iancu (Video)

Duminica, 12 Septembrie 2010, ora 12:14
5364 citiri
Roberta Anastase, huiduita la ceremonia dedicata lui Avram Iancu (Video)

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a fost huiduita, duminica dimineata, in localitatea hunedoreana Tebea, la ceremoniile anuale dedicate memoriei eroului national Avram Iancu.

Mai multe persoane, printre care si fost angajati ai CFR si pensionari, au scandat "Hotii!" si "Rusine!", in momentul in care Anastase incerca sa iasa din multime, anunta Realitatea Tv.

Pensionarii sustin si ca nu au fost lasati de fortele de ordine sa intre in curtea bisericii, ca sa participe la ceremonii.

Pe langa presedintele Camerei Deputatilor, la ceremonie au mai fost prezenti si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, prefectul judetului Hunedoara, Dezsi Attila, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Ioan Mircea Molot, primarul din Arad, Gheorghe Falca, primari ai localitatilor hunedorene si delegati ai institutiilor publice din judet.

La Tebea se afla o delegatie a organizatiei judetene PRM Arad, care are o pancarta cu numele si fotografia liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, doua steaguri cu emblema partidului si o pancarta cu mesajul "Noi vrem doar sa ne lasati sa muncim in tara noastra si cu totii sa plecati, voi si toata clica voastra", conform Evenimentul Zilei.

Aproape 1.000 de oameni au luat parte la ceremoniile anuale dedicate memoriei eroului national Avram Iancu. Manifestarile au debutat in cimitirul de la Tebea, unde se afla mormantul lui Avram Iancu, potrivit Agerpres. Aici au fost depuse coroane de flori din partea Presedintiei, Guvernului, Parlamentului si a mai multor institutii publice locale si judetene, dar si din partea partidelor politice.

Fata de alti ani, in cimitirul de la Tebea au avut acces doar cateva sute de oameni, restul fiind nevoiti sa ramana in afara perimetrului, fapt ce i-a nemultumit pe unii dintre participanti.

Manifestarile de la Tebea vor continua cu un spectacol folcloric ce va avea loc pe o scena in aer liber ridicata in apropierea cimitirului.

A.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Roberta Anastase huiduita, #ceremonia Avram Iancu , #presedinte Camera Deputatilor