Roberta Anastase, gazda la Parlament, a dansat in hora

Sambata, 01 Mai 2010, ora 19:44 1382 citiri
Foto:Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, le-a prezentat, sambata, celor veniti sa viziteze Palatul Parlamentului salile unde lucreaza parlamentarii, a facut fotografii cu doritorii si a dansat in hora alaturi de o formatie folclorica.

Anastase le-a aratat vizitatorilor sala in care deputatii lucreaza si si-a exprimat speranta ca Parlamentul va deveni unicameral, iar numarul alesilor se va micsora, informeaza Mediafax.

Cel mai mic vizitator a fost o fetita de un an si jumatate, venita cu biberonul la Palatul Parlamentului, impreuna cu parintii.

"Nu ma asteptam sa vina asa multi, am zis ca e 1 Mai si multi pleaca din Bucuresti", a spus Anastase.

Intrebata de unde stie sa danseze hore, presedinta Camerei Deputatilor a raspuns: "Din campania din sat in sat. In fiecare sat dansam o hora".

Anastase s-a oprit si la expozitia cu vanzare de obiecte traditionale romanesti, organizata in curtea interioara a institutiei, de unde si-a cumparat o papusa din carpa si o lada de zestre in miniatura si a primit in dar de la expozanti o iconita, o traista si un borcan cu magiun de Topoloveni.

Camera Deputatilor a organizat pe 1 si 2 Mai actiunea "Porti deschise" toti cei curiosi fiind asteptati in vizita la Palatul Parlamentului in intervalul orar 10:00-16:00.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News