Anastase cere Guvernului mai mult respect fata de parlamentari

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 23:071345 citiri
Anastase cere Guvernului mai mult respect fata de parlamentari
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, ii solicita premierului Victor Ponta sa ceara mai multa responsabilitate din partea membrilor Guvernului. Ea a fost deranjata de acuzatiile "nefondate" aduse de ministrul Muncii.

Intr-o scrisoare deschisa adresata primului-ministru Victor Ponta, Roberta Anastase afirma ca a devenit tinta unui atac "virulent si nefondat" din partea Marianei Campeanu, pentru ca si-a exprimat dubiile in legatura sursele de finantare legate de returnarea CASS catre pensionari.

"In loc de lamuriri, Mariana Campeanu, fara sa aduca niciun fel de dovezi in sprijinul afirmatiilor sale, m-a acuzat ca am dat "sute de milioane pentru beculete de Craciun", ca fac excursii in Antalya pentru primarii PDL si ca depozitez mii de biciclete "in subsolurile unei crame" pentru a le folosi ca mita electorala", spune Roberta Anastase. "Inutil sa precizez ca aceste acuzatii sunt complet nefondate si nu au nici o legatura cu realitatea", completeaza ea.

Ca atare, Roberta Anastase ii cere lui Victor Ponta sa nu mai tolereze astfel de acuzatii, "fara niciun fel de acoperire".

"Cred ca, in calitatea sa de ministru, doamna Mariana Campeanu ar trebui sa manifeste responsabilitate si sa raspunda cu date concrete, si nu cu acuzatii false atunci cand un parlamentar ridica o problema care vizeaza ministerul sau", a incheiat presedintele Camerei Deputatilor.

O.A.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News