Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Roberta Anastase: Blaga nu se poate numi schimbare pentru PD-L

Joi, 14 Aprilie 2011, ora 19:33
1528 citiri
Roberta Anastase: Blaga nu se poate numi schimbare pentru PD-L
Foto:Romania Libera

Secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal (PD-L) Roberta Anastase a declarat, joi, ca Emil Boc este cea mai buna varianta pentru sefia PD-L si a sustinut ca Vasile Blaga nu poate sa aduca o schimbare formatiunii politice, deoarece a fost numarul doi in partid.

"Emil Boc este cea mai buna varianta, nu cred ca daca vrem schimbare Vasile Blaga se poate numi schimbare, pentru ca Vasile Blaga a fost in echipa care a condus si, asa cum spuneam, numarul doi in partid. Deci nu cred ca aceasta este schimbarea. Imi doresc in continuare cu Emil Boc presedinte si Vasile Blaga secretar general", a afirmat Anastase, la Radio Romania Actualitati.

Ea a subliniat ca sustine candidatura lui Emil Boc la presedintia PD-L din considerente electorale, dar si pentru ca a fost cel care si-a pus amprenta cel mai puternic asupra partidului.

Anastase a catalogat competitia pentru conducerea PDL drept una sanatoasa.

"Eu cred ca toti candidatii au multe atuuri care ii ajuta in aceasta competitie si beneficiaza de respectul meu si as putea spune ca ii cunosc de foarte mult timp, si aici ma refer atat la Vasile Blaga, cat si la Emil Boc, avand in vedere ca eu am vreo 20 de ani in partidul acesta. (...) Cred ca in primul rand este o competitie sanatoasa si iata ca ce poate fi mai important ca intr-un partid, practic, numarul unu si cu numarul doi sa intre in competitie?", a spus Anastase.

Ea a respins o informatie potrivit careia ea s-ar implica in sustinerea lui Emil Boc discutand de la om la om cu deputatii si promitandu-le fonduri pentru colegiile din care provin.

Pe de alta parte, Roberta Anastase a sustinut ca PD-L nu a incercat sa castige voturi "pe spatele amararii vietii oamenilor".

"In egala masura noi toti ne-am asumat si am stiut din momentul in care am intrat la guvernare ca vom guverna intr-o perioada de criza, o criza extrem de dura si ca asta va avea costuri electorale. (...) Am si gresit. Am gresit foarte mult pentru ca, poate, mult prea preocupati de a face lucrurile intr-un timp scurt si cat mai bune cu putinta am gresit mult si necomunicand suficient de bine, suficient de clar, cu suficient de mult timp inainte, astfel incat oamenii sa inteleaga ca o facem cu buna credinta.

N-am spus ca am fost perfecti si n-am sa spun niciodata. N-am spus ca n-am gresit, am gresit fiecare dintre noi si noi toti laolalta, dar macar noi ne-am asumat lucrurile astea si am facut-o cu onestitate, n-am fugit de la serviciu, nu am incercat sa castigam electoral pe spatele amararii vietii oamenilor. Nu am incercat lucrul asta asa cum am facut celelalte doua partide, dar, in acelasi timp, vad ca lucrurile incep sa se imbunatateasca", a subliniat Roberta Anastase.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Roberta Anastase sustinere Boc, #Anastase Blaga nu schimbare , #stiri Roberta Anastase